Nejnovější recenze ze sekce Ostatní doplňky stravy
- Příjemná novinka, nakupuji pravidelně
- Skvělý doplněk stravy, levný, kvalitní.
- Kvalita
- Účinek
Myslím, že většina účinků této parazitické houby se projeví až po dlouhodobějším užívání. Měním v současné době životní rytmus vícero způsoby, takže nemůžu jednoznačně potvrdit, které změny zapříčinilo užívání Cordycepsu. Nicméně se určitě necítím hůře a to je hlavní především. Zkusím nakoupit opakovaně, a teprve pak se budu moci zodpovědně vyjádřit.
Kombucha násada Stevikom 150 g
PavelR
Přidáno: 15. června 2024
(naposledy upraveno 15. června 2024)
Zakoupeno v MJ - Krása a zdraví
- Zřejmě nevhodný způsob nákupu, tento typ výrobku raději kupovat jiným způsobem.
Ani po 4 dnech nezačal proces kvašení, přijde mi, že kombucha, co přišla, je mrtvá. Zřejmě není vhodné kupovat přes internet v zavřené skleničce. Když jsem kombuchu měl v minulosti, tak hned za pár hodin byl vidět proces kvašení, tady nic.
Elotrans reload 15 sáčků
Registrovaný uživatel
Přidáno: 10. června 2024
(naposledy upraveno 10. června 2024)
- funguje
Zachránilo mi to den po večírku už mnohokrát. Stačí si vzít sáček před spaním a druhý den ráno je pohoda ;) Taky jsem zkoušela při chození po horách a fakt je to super.
- Mám lepší trávení a méně problémů s nadýmáním od té doby, co užívám TripleMg. Opravdu cítím rozdíl.
- Užívání tohoto doplňku mi pomohlo zlepšit především soustředění a paměť. Pracuje se mi teď mnohem líp.
- Účinky, velikost balení vs. cena
Po užívání HyPower for her jsem si všimla výrazného zlepšení své energie a vitality. Teď mám více síly a odolnosti na všechny své denní aktivity.
Warrior Grape Seed Extract extrakt z hroznových semen 100 tablet
Přidáno: 9. června 2024
(naposledy upraveno 9. června 2024)
Zakoupeno v Namaximum.cz
Dobrý produkt
Engelhard Isla Medic Acute 20 pastilek
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. června 2024
(naposledy upraveno 9. června 2024)
- Zakoupeny tyto pastilky z ISLANDSKÉHO LIŠEJNÍKU na nachlazení z autoklimatizace-hlasivky v háji,laryngitýda.Ihned zabralo.užívám na doporučení moudré magistry-lékárnice.+ ještě užívám TANTUM verde a vincentku.
- NIC !
Zakoupeno na nachlazení z autoklimatizace-hlasivky v háji,laryngitýda.Ihned zabralo.užívám na doporučení moudré magistry-lékárnice.+ ještě užívám TANTUM verde a vincentku.
- Když to berete z kofeinu a taurinem tak vás neklepe
zklidňuje, harmonizuje, zatím brzy na další hodnocení
- Lepší spánek
- více energie
- Velké balení
TripleMg od CAPSLE mi pomohl výrazně zlepšit kvalitu spánku. Po několika týdnech užívání se cítím mnohem odpočatější a plný energie každé ráno.
- Účinné
- žádné
Zlepšila se mi imunita a celková fyzická kondice. Dobrá volba!
ještě nemám žádnou skušenost
Pomáhá mi snižovat pocení.Funguje to.
Jsem s produktem naprosto spokojená.
- Účinná směr na bolavé ledviny
Pokud vás bolí ledviny, tuto směs od jukl.cz vřele doporučuji!
- Velké balení, přijatelná cena
HyPower for him mi dodal energii, kterou jsem potřeboval pro lepší výkon v práci i při cvičení.
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »