Nejnovější recenze ze sekce Ostatní doplňky stravy

Kratom World BIO Green Guayusa jemný prášek 1 kg

Kratom World BIO Green Guayusa jemný prášek 1 kg

Anonym Anonym

Přidáno: 16. února 2024

Doporučuje produkt
  • cítím příliv energie, ale nejsem nervózní jako z kafe
  • obsahuje i antioxidační látky

Kratom World NMN Nikotinamid mononukleotid 20 g

Kratom World NMN Nikotinamid mononukleotid 20 g

Anonym Anonym

Přidáno: 16. února 2024

Doporučuje produkt

O tomhle produktu jsem četl hodně odborných článků a je to skutečný zázrak, tak jsem si ho hned objednal.

Folandrol 2 x 30 sáčků

Folandrol 2 x 30 sáčků

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 14. února 2024

Doporučuje produkt

Po 8 měsících užívání 2x denně (a celkovém 2,5letém snažení) konečně těhotenství. Viditelné zlepšení spermiogramu - původní vyšetření koncentrace spermií v 1ml 8milionů (spodní norma pro plodnost je 15mil)- po 3měsících 38mil. Celkový počet spermií 30mil (spodní norma 40mil) - po 3 měsících 121 mil. Morfologii to neovlivnilo - norma jsou 4%, my měli a stále máme 3%. Určitě doporučuji :-)

Ověřený zákazník MJ - Krása a zdraví Jerome

Zakoupeno v Vital Country

• Funguje!

Ověřený zákazník Testuj.to Marek

Doporučuje produkt
  • Po pár dnech jsem se necítil tak unavený jako dříve
  • Velikost kapslí

Účinek nastupuje pomaleji, po cca 10-12 dnech jsem se cítil lépe a to hlavně při spaní( nebudil jsem se několikrát za noc jako dříve) Vzhledem k tomu že se jedná o doplněk stravy, který je navíc čistě přírodní je rozhodně lepší variantou než nějaký lék na předpis. Jako negativum beru velikost kapslí a dávkování.

Spal TO 100 kapslí

• Složení
  • Lepší spánek
  • Více energie
  • Dávkování

Po užívání tablet HAPPY SPEED jsem začala pociťovat uvolnění. Přes den práci a nejen tam ale i doma jsem byla v klidu. Stres šel stranou. Co se týče spánku, tak jsem nad míru spokojená. Zlepšil se mi. Lépe se mi usíná, v noci se méně budím a ráno vstávám odpočatá s energií. Líbí se mi složení. Jediné co mi vadí je dávkování. Určitě budu uvažovat o koupi dalšího balení.

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

Přidáno: 30. ledna 2024

Nedoporučuje produkt
  • pocit lepšího spánku
  • velké tablety
  • lehký zápach
  • hůře vstřebatelné při porci 4 ks

Poměrně velké tablety, které lehce zapáchají ale dá se to snést. Bohužel jsem měla zažívací problémy po požití 4 ks tablet dle doporučeného dávkování (1-2 byly ještě OK). Celkový efekt výrobku bylo lehké zlepšení spánku a lepšího pocitu při probuzení, bohužel ne žádný zázrak. Cenním podrobný popis obsahovaných látek a jejich účinků na přiloženém letáku, takže člověk ví co jí.

Ověřený zákazník Testuj.to Radim

Přidáno: 30. ledna 2024

Doporučuje produkt
  • účinek hned po první aplikaci
  • složení
  • množství tablet denní dávky

Doplněk stravy Happy speed můžu vřele doporučit. Mé očekávaní splnil. Už po prvním použití jsem měl lepší náladu a navíc jsem si začal i pamatovat svoje sny (pozitivní, žádné noční můry či převalovaní v lůžku). Líbí se mi složení produktu. Mírná nevýhoda je množství tablet v denní dávky, ale to je pochopitelné vzhledem k množství aktivních látek.

Ověřený zákazník Testuj.to Jakub

• Složení
  • Účinek
  • Počet kapslí na dávku

Po týdnu užívání jsem pocítil zlepšení celkové nálady i zlepšení spánku. Na přípravku mi přijde skvělé jeho složení - samé přírodní látky, vitamíny a L-tryptofan, něco takového jsem hledal a toto opravdu funguje jak má. Nyní užívám cca měsíc, jsem s přípravkem spokojen a budu pokračovat :)

Ověřený zákazník Testuj.to Marcela

Doporučuje produkt
  • Ucinky- zlepseni spanku, lepsi nalada
  • Pocet kapsli jako jedna davka

Happy speed kapsle me prijemne prekvapily. Vyzkousela jsem vicero kapsli s podobnym deklarovanym ucinkem, ale jen u techto jsem poznala nejaky ucinek- citila jsem vetsi pohodu, lepsi naladu, zlepsil se mi spanek- citila jsem se odpocatejsi. Co se tyce kapsli- dobre se polykaly, ale vadilo mi mnozstvi kapsli jako jedna davka, ocenila bych koncentrovanejsi verzi, maximalne 2 kapsle jako jedna davka. Design obalu me na prvni pohled prilis nezaujal, prisel mi takovy nijaky, nezajimavy. Negativa jsou ale jen drobnosti a produkt doporucuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Rostislav

Doporučuje produkt
  • tablety se krásně bez problému polykají
  • překvapilo mě, že dávkování jsou čtyři tablety najednou

Obal je hezky graficky zpracován. uvnitř je i krásný leták s veškerými informacemi o daných bylinkách. Tablety se krásně a bez problému polykají, jen mě zarazilo dávkování tablet, že každá dávka obsahuje čtyři tablety co musím spolknout. Ale při dlouhodobém užívání tablety opravdu fungují a člověka udržují v lepší psychické náladě a myšlenkové kondici. Mám někdy opravdu stresující práci a díky těmto tabletám jsem lépe dokázal udržet myšlenky.

Goodie Oregánový olej BIO CO2 full spektrum extrakt min.80% Carvacrol Oregano Extract 30 ml

Ověřený zákazník GOODIE Registrovaný uživatel

Zakoupeno v GOODIE

Doporučuje produkt
  • "Škrábalo" mě týden v krku a po třech dnech užívání je to v pohodě.

Silně štiplavé, pod jazykem nejsme schopni udržet déle. Ideálně na lžičku a zapít čajem. Když se dá olej do čaje přímo, jeho část zůstane na stěnách hrnku a to je škoda.

Ověřený zákazník Testuj.to Radka

• Přírodní složení
  • Lépe se spalo
  • Menší pocit únavy
  • Velikost kapslí a množství při každodenním užívání
  • Obal

Musím přiznat, že obal se mi příliš nelíbil, nevzbuzoval ve mě dojem, že se jedná o přírodní produkt. Ale složení mne velmi mile překvapilo, dle mého názoru, kvalitní doplněk stravy.

Jen tedy forma užívání byl pro mne problém, kapsle jsou opravdu veliké, špatně se polykají, navíc jich člověk za den musí dle návodu užít hodně. Často mne chvíli po požití pálila žáha a cítila jsem se nadmutě, mám celkem citlivé zažívání. Navíc mi v přiloženém letáku chyběly informace, zda je lepší užívat produkt před nebo po jídle.

Po dvou týdnech jsem začala pociťovat menší únavu, lépe jsem spala a tím pádem jsem byla i méně podrážděná. Myslím si tedy, že účinek to na mne mělo pozitivní, ale určitě bych zvolila raději jinou formu, např. tinktury, sirupy, prostě něco více šetrnějšího na žaludek s příjemnější formou užívání.

Ověřený zákazník Testuj.to Miroslav

Doporučuje produkt
  • Obsah a účinek L-Tryptofanu.
  • Obsah a účinek Affronu.
  • Nízké hladiny vitamínů a prvků.
  • Příliš mnoho kapslí pro denní dávku.
  • Cena

U Happy Speed kladně hodnotím volbu složení, obzvláště L-Tryptofan a Affron, které dle mého již po 14 dnech pozitivně působili na mou psychickou pohodu. Ale nedostatečné mi připadnou denní dávky vitamínů a prvků jako jód a hořčík. Sice splňují denní doporučenou dávku, ale je běžné, že se nikdy nevstřebává 100%. Takže ani vit. C (80mg) ze sicilských krvavých pomerančů mě neuchránil před nachlazením, se kterým se trápím již 14 dní. Dále množství kapslí pro denní dávku je dost vysoké (8ks) a pro někoho tím pádem nepohodlné. Cena by se dala akceptovat, kdyby zvýšili objem vitamínů a prvků. Závěrem se dá hodnotit, že Happy Speed má pozitivní vliv na psychiku, ale v poměru k ceně bych očekával větší dávky vitamínů a prvků obsažené v kapslích.

Ověřený zákazník RageFitness.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 28. ledna 2024

(naposledy upraveno 28. ledna 2024)

Zakoupeno v RageFitness.cz

Nedoporučuje produkt

Ani po 16 dnech se nic neděje. Násada je stále na dně, netvoří se nic nového, všechno přesně podle návodu, ale bohužel nic.

Ověřený zákazník Testuj.to Alena

Přidáno: 27. ledna 2024

• Pozitivnější nálada
  • Přírodní kapsle
  • Přehledné informace o užívání a účincích
  • Mělo by se užívat až 8 kapslí denně

Užívala jsem celé balení, tedy v podstatě měsíc. Těžko se říká, zda to byl vliv Happy Speed, ale obecně jsem cítila lepší dobrou náladu a psychickou pohodu. Navíc při užívání doplníte vitamín B. Kapsle jsou přírodní, dobře se polykají. Jediná nevýhoda je, že je doporučeno brát 4 až 8 denně, což je poměrně hodně, ale za pocítění plných účinků to určitě stojí. Není to zázračná pilulka ani lék na předpis, ale přírodní pomocník a to oceňuji. Chemie je všude kolem dost. Každopádně účinek kapslí hodnotím pozitivně a je skvělé, že vše bylo podrobně vysvětleno v letáku v balení. I samotné balení je hezké. Doporučuji.

Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25