Nejnovější recenze ze sekce Ostatní doplňky stravy

Ověřený zákazník Testuj.to Simona

Přidáno: 27. ledna 2024

• Účinky
  • Snížení stresu
  • Větší kapsle (špatně se polykají)
  • Obal
  • Moc velké denní dávkování

Produkt víceméně dělá to, co slibuje, opravdu na sobě pozoruji změny. 4 kapsle denně jsou podle mě už moc velké dávkování, navíc jsou kapsle opravdu docela velké, měla jsem problém je polykat. Všechny potřebné informace jsou přehledně napsané na krabičce.

Ověřený zákazník Testuj.to Karolína

• design
  • příručka
  • velké množství užívání kapslí

Doplněk stravy HAPPY SPEED bych doporučila všem, kteří prožívají delší stresové období, jak už zkouškové období, učení se řízení za volantem, ale i potíže s dlouhodobou únavou.
Produkt jsem začala užívat s blížícím se zkouškovým obdobím na vysoké škole a musím říct, že se mi za celou dobu nestalo, že bych se na zkoušce klepala, potila se a měla jsem výpadky paměti. (jak jsem to měla vždy)
Také jsem pocítila větší komfort za volantem, protože jako začínající řidič jsem vždy za volantem byla ve stresu a klepala se. Od doby užívání ze mě stres odpadl a cítím se více psychicky uvolněně.
Jediné co bych vytkla je množství kapslí, které je nutno denně užívat, jelikož se za den konzumují 4 kapsle, což je pro mě, jakožto někdo, komu se špatně kapsle polykají velice nepříjemné.

Ověřený zákazník Testuj.to Denisa

• Design obalu
  • Vege kapsle
  • Obsah přírodních látek
  • Snadno polykatelné
  • Dávkování- 4 kapsle 1-2x denně

Doplněk stravy Happy speed mne mile překvapil svými účinky. Po prvním týdnu užíváni se mi zlepšila kvalita spánku, vstávám více odpočatá, a jsem výrazně klidnější i ve stresových situacích. Obsahuje převážně přírodní složky, což je velké plus. Jediné mínus je dávkování - 1-2x denně 4 kapsle po jídle. Dá se ovšem dobře polknout, tak to není na překážku. Za mne tedy vřele doporučuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Helena

• více vklidu
  • nic

Vyzkoušela jsem poprvé a jsem spokojena. Přináší mi zklidnění a méně stresu. Vzala si ho i dcera do školy když měla mýt prezentaci a bývá nervózní. Vzala si ho před prezentací a když měla prezentaci, tak říkala že už jí nic nevadilo a zvládla to na 1.

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Kvalitní složení
  • Užívání bez problému
  • Je skvělý i na imunutu
  • Desing obalu
  • Pomáhá proti únavě
  • Pomáhá se soustředit
  • Na obalu je vše co člověk potřebuje vědět

Ahoj/dobry den,
desing obalu je krásný a ještě tam má i všechny informace co potřebuje člověk vědět a to - složení, dávkování, datum spotřeby a pro koho není vhodné.
Happy Speed je plný vitamínu a to je hned vidět na obalu.
Složení se mi opravdu moc líbí - koukněte na jejich stránky a taky se vám bude určitě líbit. Prášky se krásně polikají a užívání je úplně bezproblémové.
Díky Happy Speed jsem konečně v zimně nemarodila a ani rýma nebyla.
Zvládla jsem stresy v práci, trénování, všechny různé sešlosti, Vánoce a hledání dárku mezi milionem lidi a to vše bez nervu a ještě jsem měla energii něco dělat.
Moc chci poděkovat těm co tenhle zázrak vymysleli a začali vyrábět.
Opravdu děkuji.

• žádné vedlejší ůčinky
  • funkce produktu
  • přírodní složení
  • žádné chemické látky
  • občasná bolest hlavy při kombinaci s jinými vitamíny
  • cena

Happy speed považuji za dobrý doplněk stravy. Člověk pocítí po delším užívání jemné uvolnění, ale není omámený, jako z kdejakých léčiv. Na obalu doplňku se dozvíte vše potřebné, co před užíváním/nákupem potřebujete. Za mě osobně je velkou výhodou jeho přírodní složení. Pouze si dávejte pozor na užívání s jinými vitamíny. Při užívání s vitamínem C,B,B, lecitinem, argininem apod. se mi dostavovaly bolesti hlavy. Ovšem při užívání samotného happy speedu bylo již vše v pořádku a cítil jsem se skvěle. Pokud někam cestujete, budete sebou muset bohužel tahat více tablet, jelikož je dávkování pro dospělého 2x denně 4 tablety .Toto množství chápu, jelikož není složení nahnáno chemicky, ale z přírodních zdrojů. Za mne výrobek určitě doporučuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Jitka

• Složení
  • Veganský produkt
  • Zlepšení kvality spánku
  • Cena

Přípravek jsem používala pravidelně dle návodu, který je na obalu přehledně popsaný. Líbilo se mi složení výrobku a že se jedná o veganský produkt. Během užívání jsem se cítila dobře a měla jsem kvalitní spánek. Cena výrobku je při dlouhodobém užívání vysoká. Negativa jsem nepociťovala žádné

Ověřený zákazník Testuj.to Klára

• Složení
  • Dávkování

Produkt je založený na přírodních produktech, kterých je tam velká řada. Díky složení jsem opravdu snad od začátku pociťovala menší únavu. Nástup energie byl celkem rychlý po podání kapslí.
Chuť nebyla špatná, ale přednost bych dala kapsli rozpustné ve vodě.
Ale jelikož výsledky jsou prokazatelné již se u nás v práci Happy Speed hlásí ve velkém a doslýchám se jen a jen chvály.
Takže za mě a náš tým doporučujeme nejen na další callcentra ale i na jiná místa Happy Speed!

Allnature Bio Aloe Vera 0,5 l

Allnature Bio Aloe Vera 0,5 l

Ověřený zákazník Econea Ověřený zákazník

Přidáno: 25. ledna 2024

(naposledy upraveno 25. ledna 2024)

Zakoupeno v Econea

Doporučuje produkt
  • užívám aloe každé jaro a jsem za to moc ráda

Ověřený zákazník MJ - Krása a zdraví Ověřený zákazník

Zakoupeno v MJ - Krása a zdraví

kvalitní

Ověřený zákazník Dům bylinek Jirka

Zakoupeno v Dům bylinek

Doporučuje produkt
  • je bez cukru a jiných sladidel. čistý extrakt
Terezia Company B17 APRICARC s meruň.olejem 150+30 kapslí

Terezia Company B17 APRICARC s meruň.olejem 150+30 kapslí

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 23. ledna 2024

• B17 neboli Amydgalin opravdu pomáhá proti rakovinému bujení
  • Bohužel tento produkt ho obsahuje pouze zanedbatelné množství. Pokud by jste chtěli kvalitní produkt, musíte kupovat produkt od Mexické Cytopharmy.
  • Mohu Vám poradit jak. Hledejte na Googlu, kdo ho nabízí. stačí zadat B17 diskuse

Ověřený zákazník Testuj.to Petra

Přidáno: 18. ledna 2024

• Přírodní produkt
  • Velké tabletky
  • Nepříjemná chuť
  • Brát více tablet najednou

HAPPY SPEED -jedna se o prémiový doplněk stravy složený z několika bylin. Doplněk je stavěny na přírodní složky což ocení hlavně lidi co chtějí přírodní léčbu a co oceňuji i já. Po použití jsem se cítila lépe, bez menšího stresu, a mám klidnější spaní,dříve usínám což je super. Celkově se ale cítím lépe. Nelíbí se mi že jsou tablety veliké a bere se jich více naráz.

Ověřený zákazník Vital Country Ověřený zákazník

Přidáno: 15. ledna 2024

(naposledy upraveno 15. ledna 2024)

Zakoupeno v Vital Country

• Uklidnění
  • Zlepšení spánku
  • Celková pohoda
  • Forma kapslí
  • Výsledek je znát poměrně rychle

Musím jednoznačně vychválit, opravdu funguje. Cením formu kapslí, které se dobře zapíjejí. Obsah účinných látek a jejích zdroje jsou na výborné úrovní, vše pěkně uvedeno na obalu produktu. K tomu v produktu najdete leták s obsahem látek a k čemu jednotlivé látky pomáhají. Díky tomuto produktu jsem se hodil do pohody během krátké doby užívání, jsem více vyrovnaný, nepropadám stresu a lépe se mi spí. Pokud hledáte kvalitní přírodní produkt, který opravdu funguje, za mě je to Happy Speed.

Novy Dědek Kořenář Zeměžlučová směs 12K 200 ml

Novy Dědek Kořenář Zeměžlučová směs 12K 200 ml

Ověřený zákazník Dědek Kořenář Ověřený zákazník

Přidáno: 7. ledna 2024

Zakoupeno v Dědek Kořenář

Doporučuje produkt

Vždy mi pomůže v případě nevolnosti, při nadýmání. Úžasný produkt.

Ověřený zákazník Dům bylinek mcl

Přidáno: 4. ledna 2024

Zakoupeno v Dům bylinek

Doporučuje produkt

Kvůli lehkým potížím a doporučením užívat urologický čaj s brusinkami, jsem zvolila brusinkovou šťávu. Je opravdu dobrá, není přeslazená a cenově výhodnější než čaj z lékárny

Ověřený zákazník Testuj.to Petra

Přidáno: 30. prosince 2023

• Přírodní složení
  • Dávkování

Přípravek Happy speed jsem začala užívat při stresu v práci. Musím pochválit, mě zabral rychle a dobře až jsem byla překvapená, jak v klidu jsem byla. Zlepšil se mi i spánek, hlavně usínání. Jediné co bych vytkla je dávkování, 4 tablety. Je pro mě pohodlnější vzít jeden. Obal i příbalový leták jsou srozumitelné, složení i s bylinkou šafrán. Za mě určitě doporučuji.

Ekomedica Granátové jablko 0,5 l

Ekomedica Granátové jablko 0,5 l