Nejnovější recenze ze sekce Ostatní doplňky stravy

Ověřený zákazník Testuj.to Irena

• Složení

S tímto doplňkem stravy jsem moc spokojena. Po pravidelném používání se mi zlepšila pokožka. Pleť je více vypnuta. Složení hydrolyzovaneho kolagenu z mořských ryb mě velmi zaujalo. Doplněk mohu doporucit. Koupím si další baleni. Obsahuje spoustu vitamínu

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• Zlepšení nálady
  • Zlepšení kvality nehtů
  • Ubylo vypadávání vlasů
  • Těžko se mi tablety polykaly

Při užívání ActiveFem jsem zpozorovala primárně zlepšení kvality nehtů a vlasů (dokonce jsem měla pocit, že přestaly tolik padat, což jako maminka velmi oceňuji). Zaznamenala jsem také větší pocit pohody - tj. přispívá k lepší náladě. Za mě doporučuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Premysl

• Funkcnost
  • Baleni
  • Chut
  • Pach

ano po ránu mi bylo celkem fajn, když pominu tu silnou chuť, kterou ani nevím k čemu přirovnat, což je po ránu celkem silné kafe, pachuť v puse po požití taky nic moc, už chápu nutnost té vody, jinak by to ze mě šlo asi rovnou ven a doporučuji k tomu moc necuchat, jinak by se vám do toho taky nemuselo chtít ?

Ověřený zákazník Testuj.to Lucie

• Malé balení
  • Příjemná vitamínová chuť
  • Rychlá příprava
  • Praktická znovupoužitelná lahvička
  • Vůně

Tento produkt jsem si oblíbila, hned jakmile mi přišel - ocenila jsem praktické malé balení a přípravu. Vyrazila jsem si s kamarádkami po roce ven- spousta alkoholu na čež nejsem zvyklá, absolutně jsem se netěšila na ráno. Doma jsem chuť tohoto pití nepocítila, přeci jenom jsem byla opilá, ráno na mě už od přítele tento lektvar čekal na nočním stolku. Chuťově mi přišel jako směs vitamínů s nádechem mandarinky, chuť ne až tak výrazná, což jsem velmi ocenila. Toto pití jsem postupně popíjela v průběhu dopoledne, rychleji se mé tělo dostalo do "normálu" nevolnost nebyla až taková, jaké si dříve pamatuji. Jediné mínus cítím ve vůni.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Styl užíváni
  • Účinek
  • Chuť

Dayzen - after party shot je moc dobrý pomocník. Je dobré ho mít po ruce. Dávkování super. Pěkně doplníte tekutiny. Cítila jsem se po něm hned lépe. Dayzen - after party shot určitě doporučím kamarádům. Myslím, že je to i pěkný typ na dárek. Pomůže a ještě pobaví

Ověřený zákazník Testuj.to Janina

• Balení

Tablety mají příjemnou velikost a chuť. Účinek se projevil hlavně na vlasech a nehtech, již po krátké době užívání. Vlasy mi přestaly tolik padat a jsou pevnější. A nehty se také tolik nelámou a jsou pevnější. Na pleti jsem zatím rozdíl nepoznala, ale myslím si, že po delším užívání se projeví účinky i na pleti.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Balení
  • Chuť
  • Zmírnění bolesti hlavy a nevolnosti

Kombinace čisté vody před spaním a po probuzení s koktejlem plným vitamínů, minerálů a antioxidantů opravdu funguje. Pokud to ale hodně přeženete, nespasí vás nic. Shot má sladkou, broskvovou chuť a praktické balení super na cesty. Doporučuju vyzkoušet po párty, kdy jste úplně neskončili na záchytce a potřebujete druhý den fungovat.

Ověřený zákazník Testuj.to Pavlína

• balení
  • zápach

Složení a užívání vhodné pro všechny ženy, které o sebe pečují s láskou. Účinky jsou znát po pár dnech, hlavně v přívalu nové energie. Balení vhodné i na cesty, jelikož nezabere mnoho místa a díky již připraveným tobolkam odpadá nutnost vážení,odměřování a mixování

Ověřený zákazník Testuj.to Marcela

• Bolest hlavy
  • Nevolnost
  • Únava

Tento přípravek Dayzen dosta šanci při pobytu na jižní Moravě. Má praktické balení a příjemnou chuť jako multivitaminový nápoj. Během testování jsem zvolila variatu dávky hned po probuzení a musím říct, že bolest hlavy byla výrazně menší než
běžně a žaludek byl zcela v pořádku. Bohužel však nebyl příliš efektivní v boji s únavou.

Ověřený zákazník Testuj.to Daniela

Přidáno: 28. září 2023

• Dobře se polykaji
  • Jasnejsi a prozzarejsi plet
  • Vlasy rostou rychleji

Jsem velmi mile překvapena :) Vyzkoušela jsem už pár doplňků stravy a nikdy jsem nezaznamenala větší rozdíl.U aktiveFem mám prokazatelně delší vlasy,pleť se na první pohled zdá jasnější a prozzarena.Prasek není nějak velký takže se dobře polyká,užívají se 2krat denne :) Sloužení je taky velmi dobre takže jenom doporučuji

Ověřený zákazník Testuj.to Nika

Přidáno: 28. září 2023

• Účinek
  • Jednoduché použití
  • Kvalitnější nehty
  • Lepší zvládání stresových situací

Vzhledem k většímu vypětí v poslední době oceňuji účinky, neboť jsem byla víc v klidu a stres jsem zvládala o něco lépe. Nejvíc pozoruji změnu v kvalitě nehtů. Jsou pevnější, méně se lámou já jsem moc spokojená. Navíc také velmi oceňuji složení. Všechny potřebné vitamíny v jednom produktu. Užívání bylo jednoduché, stačily 2 tablety každý den.

Ověřený zákazník Testuj.to Barbora

• Síla účinku
  • Rychlost účinku

Obvykle kocovinu zaháním jídlem, vitamíny a léky, nicméně Dayzen after party shot tohle všechno dokáže nahradit. Úleva od koviny je velmi rychlá, shot působí téměř okamžitě a jeho chuť je výborná. Kocovina mi většinou dokáže znepříjemnit celý den, ale díky Dayzen shotu je téměř okamžitě pryč.
Určitě mohu jen doporučit.

Ověřený zákazník Testuj.to Juraj

• chuť
  • účinok
  • cena
  • keď som si objednal produkt z lekárne tak vnútro bolo kúsok hrudkavé a muselo sa to jemne rozbit

Tento produkt mi skutočne pomohol zmierniť nepríjemné následky po prehýrenej noci. Nečakal som od neho veľa, ale bolo pre mňa príjemným prekvapením, že na druhý deň som nemal bolesti hlavy a bol som schopný normálnejšie fungovať, na rozdiel od dní, keď som tento produkt nepoužil.

Ověřený zákazník Testuj.to Simona

• Design
  • Uleva
  • Moc velky obal
  • Plastovy obal

Super vec na opicu, prijemna tropicka chut a sympaticka orandzova farba. Urcite mi to pomohlo, pise sa ze to treba dat do pol litra vody, ja som si oba shoty dala asi do 3 deci a super. Jedine co mi vadilo bol velky obal a to ze su shoty v plaste, nie v skle. Inak odporucam na jednotku.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• ucinek
  • davkovani

S produktem jsem spokojena. Obsahuje jenom přírodní aktivní látky, užití je jednoduché. Po používání delší dobu jsem zaznamenala celkové zlepšení, hlavně kvality nehtů a pevnosti vlasů. K tomu jsem cítila i větší energii v průběhu dne. Určitě budu užívat i nadále.

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzka

• Malá tabletka
  • Přírodní složení
  • Obsahuje colagen
  • Přírodní složky
  • Chybí název na platíčku

Je to koktejl vitamínů a dalších důležitých prvků, pro celkovou pohodu duše a krásu těla. Takže ideální kombinace ;) trochu mi chybí potisk názvu na zadní straně platíčka. Dost cestuji a tak si kolikrát neberu celé balení, ale jen si odstřihávám kolik potřebuji... Tabletky jsou malé a tak se dobře polykají.Na pilulkách hlavně oceňuji jejich přírodní složení. Po měsíci používání pozoruji zlepšení kvality nehtů (mizí mi takové ty hrbolate proužky) a nehty jsou krásně kulaté a zdravé. Ráno se mi mnohem lépe vstává a ikdyz máme teď v práci stres,tak to zvládám mnohem lépe a s větším klidem! Řekla bych že kvalita vlasů se lepší, protože mi vlasy vydrží o 1 den navíc bez myti a pořád jsou krásné.

Ověřený zákazník Testuj.to Eva

• Zcela přírodní složení
  • Velikost tabletek
  • Zlepšení trávení
  • Zmírnění padání vlasů
  • Lepší spánek
  • Nemám co vytknout

Tabletky mají příjemnou velikost, takže užívání je velice snadné. Nemají nepříjemnou vůni ani chuť. Jejich účinek na vlasy se projevil již po krátké době užívání. Vlasy mi přestaly tolik padat a jsou pevnější. Zlepšilo se mi i trávení, zjemnila pleť a večer se mi lépe usíná. Budím se ráno odpočatá a opravdu pořádně vyspaná než před užíváním tabletek. Za mě mohu jedině doporučit.

Ekomedica Granátové jablko 0,5 l

• Tvrdší nehty
  • Méně pupínků
  • Pocit vyrovnanosti
  • Zlepšení pigmentace

Doplněk strany ActiveFem užívám necelý měsíc a s jeho výsledky jsem prozatím velice spokojena. V prvních dnech užívání jsem zaregistrovala zhoršení v kvalitě pleti a počtu pupínků, to ale vystřídalo velké zlepšení. Pleť je jasnější, má méně pupínků a vidím i zlepšení v pigmentaci a i nehty jsou tvrdší a odolnější. Dále pak vidím zlepšení v kvalitě spánku a celkové rovnováze. Ráda zařadím produkt i nadále a podpořím tak odolnost s přicházejícím podzimem.

Ověřený zákazník Testuj.to Šimon

• Pomohl
  • snadné použití
  • kompaktní balení
  • úmělá chuť

Vyzkoušeno v podání dvou lahviček. Jedna večer před spaním a druhá ráno po probuzení. Výsledek se dostavil poměrně dost rychle po vypití druhého shotu. Kocovina ustoupila kolem oběda, navrátila se chuť k jídlu a po zbytek dne jsem normálně fungoval. Za mě to jistý účinek má, ale asi bude záviset i na dalších faktorech, jako metabolismus člověka atp..

Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25