Nejnovější recenze ze sekce Ostatní doplňky stravy
Dobra na vareni cokolady (v porovnani Cacao pasta z Ekvádoru - neni dobra)
- Jejich jedinečná kombinace bylin vytváří osvěžující a chutný zážitek. Pocit lehkosti a vitalizace, který po užití následuje, je skvělý. Rovněž ocenjuji přírodní složení produktu, které dodává jistotu kvality. Doporučuji pro ty, kteří hledají zdravý a lahodný doplněk pro svou denní rutinu."
- Nenašla jsem nic, co by mě odradilo od jejich dalšího použití.
Bitterliebe kapky jsou skvělým doplňkem pro podporu trávení a celkového zdraví. Jejich přírodní složení a hořká chuť přispívají k podněcování chuťových buněk a mohou pomoci zlepšit trávení po jídle. Osobně jsem si všimla pozitivních účinků na svůj žaludek a celkový pocit pohody. Doporučuji je vyzkoušet pro ty, kdo hledají přírodní a účinný způsob podpory trávicího systému.
Kombucha a já? Klape nám to ...díky a DOPORUČUJI
- Účinky - zmenšují chuť na sladké
- Podporují tráveni
- Cítím se po nich lépe
- Na první ochutnání jsou opravdu hořké, ale dá se na to zvyknout
Kapky jsou opravdu hořké, ale z účinků jsem nadšená. Po každém jídle jsem dřív potřebovala něco sladkého, alespoň kousek čokolády. Vadilo mi to, protože se snažím zhubnout. Od té doby, co mám tyto kapičky se mi daří omezovat sladké mnohem lépe. Také hodně pomáhají s trávením. V užíváni budu pokračovat.
- chuť
- lehké použití
- design
- na spodu zůstane sedlina
Příchuť malina a citron mi velmi chutná. Prášek se jednoduše rozmíchá ve vodě a zbytek sedliny zůstane na dně skleničky. Celkově se mi po používání Yolab hormonální zdraví zlepšila pleť, mám méně bolestivou menstruaci a pomalu mi mizí akné. Vidím výsledky už za pár dní používání. Součástí balení je odměrka na správnou dávku prášku.
- Chuť
- Obsah alkoholu x velikost je ok
- To, že mi přestane chutnat, je spíš jen přání
Hořká láska by měla být povinnou výbavou na podzim a o Vánocích (pokud rádi jíte, zejména českou kuchyni). Chuťově se blíží Underbergu, hořčiny fungují a doporučuji na klidné vytrávení. Sladké mi ale chutná stále?. Cena je vyšší, ale to obsah alkoholu také (55%).
spokojenost
- Balení
S produktom som spokojna a nemam nic co by som mohla negativne ohodnotit. Niekomu moze jedine vadit velkost tabletiek a to ze vo vnutri nemate letak ale iba samotny produkt.Ja som za toto rada nakolko je to lepsie aj k prirode a vsetky informacie potrebne su na samotnej krabicke. Produkt by mala skusit kazda zena ktora ma problem s menopauzou a nema alergie na pel a vcely. Za mna super a budem pokracovat v uzivani doplnku stravy.
- přírodní složení - extrakt z pylu
- denní dávka v jedné tobolce - nemám ráda, když je potřeba denní dávku rozkládat např. do tří dávek nebo polykat velké množství tobolek
- účinky se projevily opravdu až v třetím měsíci užívání. Předtím jsem měla několikrát tendence užívání vzdát.
Doporučuji vydržet tříměsíční kůru doplňku stravy Sérélys® One. Účinky se nedostavily ihned, ale ke konci prováděné kůry na sobě pozoruji zlepšení. Cítím se lépe, jsem méně unavená a mnohem lépe odolávám stresu a náročným situacím. Stačí jedna tobolka denně a síla z přírody opravdu dokázala své!
- Účinky
- 1 kapsle denně
Skvělý produkt na menopauzu pro jakoukoliv ženu, která trpí na návaly horka, cítí se unaveně, či pociťuje jiný dyskomfort. Mě pomohl od nával horka, únavy. Konečně mám více energie přes den a v noci spím normálně. Užívám 1x denně večer. Chce to brát pravidelně a delší dobu aby byl výsledek vidět. Doporučuji.
Ten produkt mi velmi pomáhá,jsem totiž diabetik
Skvělý produkt - doporučuji. Vit4ever je z mého pohledu naprosto skvělá značka produkující doplňky stravy na bázi přírodních surovin bez plnidel a další chemie. To vše za férovou cenu.
Je to dárek, ale věřím že bude dobrá, hlavně zdravá.
- Pomáhá
- Úžasné účinky, cítím se lépe, po měsíčním užívání dvou tablet denně, mám více energie a zhubla jsem 2 kg.
nemohu osobně posoudit produkt , ale manželka je velmi spokojená, děkuji
- výborná kvalita
zatím nevím