Poradna GS Merilin Harmony 90 tablet

Autor: | Vloženo: 21.11.2017 000 08:06 | Témata: Poradna GS Merilin Harmony 90 tablet

Merilin a menopauza

Užívám Gs Merilin na menopauzu už rok, s velmi pozitivními účinky. Zabral více-méně okamžitě. Bohužel nyní jsem zjistila, že se začínam zase potit a mám návaly. Je možne že si tělo na něj už tak zvyklo? Co byste mi doporučil ?
Děkuji Romana

  • Alternativní doktorka

    Alternativní doktorka

    21. listopadu 2017

    Dobrý den paní Romano, to je přesně to, co dělají současné produkty - ukáží se, jako že vše je ok , ale po delší době vlastně nefungují. Zákaník tak hledá další a zkouší nové možnosti. Zmate organismus, rozhodí a ve finále se problémy nabalují, než mizí.
    Proto já pracuji výhradně s tím, co je více jak 50 let ověřené a lze užívat dlouhodobě, protože právě čím déle se užívají, tím více pomáhají. S Vaším problémem pomůže dezintegrovaná chlorella sp (jde o speciální český kmen pěstovaný v Mikrobiologickém ústavu Akademie věd v Třeboni) viz. http://www.chlorellasp.cz a kotvičník zemní. Tato kombinace zajistí správnou hormonální rovnováhu - respektive to naučí, aby to Vaše těo dělalo sama na základě nukleových kyselin.
    Tuto kombinaci najdete zde: https://doplnky-stravy.heureka.cz...
    Jde o český produkt, patentovanou recepturu a já s ním běžně pracuji několik let. Jak funguje si pak s klientkami kontrolujeme u jejich gynekologa v rámci hormonálního profilu. Sledujeme nejen hormony, ale především chování štítné žlázy a i další hodnoty. Takže vidíme všechny tři zainteresované strany, jak organismus reaguje. Zpravidla 3 měsíce a vše se srovnává. U někoho dříve.

    Jen je dobré najít si správné dávkování. Někdo musí plné dávky 1-1-1, jinému stačí 2 tobolky denně. Před tím, než začnete užívat, však doporučuji vyčistit tělo od předchozích medikamentů a případných nánosů ve střevě - a to tak, aby byl detox cílený a šetrný. Více jsem sepsala zde: http://www.alternativni-doktorka.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 21. listopadu 2017 - Oficiální zástupce obchodu Dům bylinek

    Dobrý den, paní Romano,

    s přibývajícím věkem a příchodem menopauzy ubývá v těle estrogen, který "může" za většinu nepříjemných projevů menopauzy.

    Ke zvýšení estrogenu si můžete pomoci přírodními fytoestrogeny, nejvíce fytoestrogenů obsahuje sója a červený jetel. Červený jetel má však oproti sóji 2x více isoflavonů a je proto účinnější. Červený jetel je možné koupit v kapsích nebo jako opravdu chuťově výborný čaj.

    Více informací o fytoestrogenech si můžete přečíst zde:

    http://www.dumbylinek.cz...

    V tomto období je také vhodné upravit jídelníček a zaměřit se právě na potraviny, které fytoestrogeny obahují, jako například luštěniny, oves, lněné semínko, vojtěška, mrkev, jablka, jam kořen (ten nyní připravujeme do prodeje), granátové jablko,... a také se více pohybovat.

    Na pocení je výborná šalvěj.

    Co se týče doplňku stravy, který užíváte, nedoporučuje se dlouhodobě bez přestávek používat třezalka tečkovaná, která v tomto přípravku je.

    Pokud budete potřebovat více inormací, kontaktujte nás, rádi Vám poradíme s vhodným doplňkem stravy.

    Krásný den Vám přejeme a ať se Vám podaří potíže s menopauzou snížit na minimum.

    Dumbylinek.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.