Poradna Walt international KAVA KAVA extrakt prášek 5 g

Autor: | Vloženo: 29.08.2016 000 12:53 | Témata: Poradna Walt international KAVA KAVA extrakt prášek 5 g

Je kvalita kavy dostačující, obsahuje skutečně 60% kavalaktonů?

Zdravím vespolek, chci se zeptat, stačí malé množství kavy (asi do 1 gramu) k oněm relaxačním a mysl uklidňujícím účinkům, které by kavový extrakt této koncentrace měl mít? Nakoupil jsem kavu na botanic.cz a její kvalita byla žalostná. Mírné ovlivnění mysli kavalaktony se dostavilo až po užití celých 5ti gramů (opravdu mírné) ve studené vodě. Stojí za svou cenu alespoň tato kava, nebo bude lepší objednávat ze zahraničí?
Předem děkuji za jakoukoli odpověď.
P.S. Zajímala by mě i kvalita kratomového prášku v tomto eshopu.

  • 29. srpna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Energie života

    Dobrý den Lukáši,

    otázka účinků různých produktů v oblasti přírodních antidepresiv je velmi diskutabilní, protože velmi záleží na individuálním založení organismu a vnitřní mysli. Česky řečeno - co platí na někoho, nemusí fungovat u jiného. Příkladem je náš premium blend kratom, který máme ještě od anglického dovozce, dokud jej letos v dubnu tamní legislativa neskřípla - zatímco přítelkyni naprosto vyhovuje, mi přesně naopak. S Kavou, kterou bereme od Botanicu, to může být obdobné. Osobně mám s ní dobré zkušenosti, ale záleží na Vašem očekávání. Pokud by měla bombastické účinky, už by byla dávno zakázaná, to mi věřte.

    Parádní den plný živé energie přeje

    Jiří, Energie života

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Lukáš Vácha

      29. srpna 2016 - Lukáš Vácha

      Děkuji za Vaši odpověď a čas, Jiří. Chápu, mám již s přírodními antidepresivy nějaké zkušenosti. Jen mě udivilo, jak moc bylo třeba při "60% kavalaktonů". I vůní a chutí byl extrakt nevýrazný. Lokálně anestetické účinky se třeba nedostavily vůbec. Jakoby byl dlouhou dobu skladován. Váš extrakt na tom tedy bude možná podobně, je-li od Botanicu. Možná mu ale dám ještě jednu šanci. Kratom tedy ještě od onoho dovozce máte? (Koukal jsem, že je v nabídce premium blend). Podle Vás je také slabší, nebo Vám spíš účinky nevyhovují? Žádat Vás o doporučení nějakého zahraničního obchodu s dobrou kavou či kratomem, máte-li zkušenosti je předpokládám nevhodné.(?)
      Každopádně musím ocenit Vaši ochotu poradit a zkušenosti s produkty a zahrnu to do hodnocení obchodu ;)


    • Energie života

      29. srpna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Energie života

      Kratom - máme posledních 6 balíčků po 5-ti gramech. Pak máme ještě jiný, přímo z Indonésie, ale podle přítelkyně, která daleko větším znalcem kratomu, je poměrně slabší - účinek rychle opadává. Navíc doprava stála více než samotný produkt. Výběr mají úctyhodný, ale vyznejte se v tom, když nevíte, jaký je nimi rozdíl :-) jeden je více sedativní, další zase stimulující...
      Zahraniční obchod právě sami hledáme, abychom mohli nakoupit větší množství pro naše zákazníky. Našli jsme nějaký v USA, ale doprava je poměrně drahá. Takže hledáme dál, pevně věříme, že najdeme.
      Ašvagandu jste zkoušel?
      Jiří


    • Lukáš Vácha

      29. srpna 2016 - Lukáš Vácha

      Dobře, děkuju. Takže ho ještě stihnu? Četl jsem, že zelený a bílý jsou více stimulační a červený kratom je sedativnější. V nějakém srovnání vyšel nejlépe Maeng Da. Ty informace se dají docela sehnat. Já jsem měl jen nějaký extrakt, ale ten byl také hodně slabý na to, že měl být 30:1. Možna to bylo i námi, přítelkyně to měla stejně.
      Tak doufám, že najdete :-)
      Ašvagandu jsem nezkoušel, ale vypadá dobře, máte zkušenosti?


    • Energie života

      29. srpna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Energie života

      Přítelkyně měla extrakt 30:1 a byla z něj nadšená, tak je dost možný, že kratom zkrátka a prostě k životu nepotřebujete :-) ašvanganda má silné antistresové a zároveň stimulační účinky ;-)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.