Poradna Walmark Prostenal Forte 90 tablet

Autor: | Vloženo: 23.12.2017 000 19:48 | Témata: Poradna Walmark Prostenal Forte 90 tablet

Prostensl vs ProstaMax

Jaky je mezi nima rozdil, krome ceny?
Dekuji

  • 27. prosince 2017 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den.
    Rozdíl je ve složení. Prostenal je přípravek firmy walmark a obsahuje extrakt ze Saw palmetto, kopřivy dvoudomé a zinek. Prostamax je výrobek lékárny Dr. max a obsahuje extrakt Serenoa repens, kopřivy dvoudomé, lykopen, selen, zinek, vitamin D3 a měď. Oba dva přípravky patří mezi doplňky stravy a posuzována je u nich pouze jejich zdravotní nezávadnost. Účinky deklarované výrobcem nejsou nikým ověřovány, protože u doplňků stravy není posuzována jejich účinnost.
    Doporučila bych Vám přípravek Prostamol uno, což je registrovaný lék a schvaluje ho v ČR Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL). Na rozdíl od doplňků stravy procházejí léčivé přípravky před svým uvedením na trh registračním řízením, v jehož rámci je hodnocena jakost, bezpečnost a účinnost přípravku ve vymezených léčebných či preventivních indikacích. Účinnost je nutno doložit příslušnými klinickými studiemi, jejichž provádění musí splňovat přísná kritéria stanovená právními předpisy. Bezpečnost léčivých přípravků je pravidelně sledována a vyhodnocována po celou dobu, kdy je léčivý přípravek uváděn do oběhu, a to jak ze strany držitele rozhodnutí o registraci, tak ze strany SÚKL.

    S pozdravem,
    tým www.mujlekarnik.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (8)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.