Poradna Topnatur Green Trio 540 tablet

Autor: | Vloženo: 30.03.2015 000 16:52 | Témata: Poradna Topnatur Green Trio 540 tablet

Mohl bych tento produkt nakombinovat s jiným produktem, kde je jen samostatná možná kvalitnější chlorella?

Dobrý den,

mám problém s překyselením organizmu a tak pálení žáhy i špatným trávením. Líbí se mi tento produkt, kde jsou tři různé látky, ale na můj problém se hodí nejvíce chlorella a tak bych chlorellu chtěl spíše od lepší značky jako je Green Ways. Napadlo mě, že bych mohl koupit tento výrobek a chlorellu od green ways. Tak bych se chtěl zeptat, zda je dobrý nápad to takhle kombinovat? (i z důvodu obavy, že zde bude chlorella zanedbána)

děkuji moc za odpověď.

  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    30. března 2015

    Doporučuji české produkty , kde mají mikronizovanou třeboňskou chlorellu, viz: http://www.shopeek.cz...
    Po té, co jsme navštívili pěstírnu a viděli, jakým čistým stylem se pěstuje (oproti plesnivějícím kádím v zahraničí), jaké má oficiální laboratorní rozbory (nevykazuje žádné známky těžkých kovů a plísní) a o jak skvělý kmen Chlorella SP se jedná (je obdivován po celém světě a materiály k němu najdete především v angličtině), vyházeli jsme z nabídky všechny ostatní dodavatele a nedodávame jinou, než tuto. A navíc je dezintegrovaná, což je u chlorelly to nejpodstatnější, neboť ji enzymy jinak nedokáží zpracovat a využít veškerý potenciál. Mikrobiologický ústav Akademie věd v Třeboni pořádá i možnost prohlídek. Tohle Vám jiná pěstírna neumožní, neboťt byste se zhorzili děsných podmínek....

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Ondra

      30. března 2015 - Ondra

      Všude čtu, že je nejlepší od Green Ways, tak ted nevim teda :/


    • Shopeek.cz

      30. března 2015 - Shopeek.cz

      Protože mají velmi silný marketing. Ono záleží, jak vysvětlují, v čem je nejlepší. U nás v Čr na to je oficiální výzkum více jak 30 let, tak nevidím důvod, proč sem tahat něco z Asie, když máme skvělej kmen, zpracovává se ve sterilním prostředí v ČR pod certifikací GMP a je v tobolkách. Já osobně nic ze zahraničí nechci. Už jsme viděli výsledky tolika kontrol, že si na doplňky stravy vybíráme jen dodavatele, kterým můřžeme věřit, kde s emůžeme podívat na výrobu. V Asii si těžko prohlédnete, jak to vypadá... my to ale viděli a nikdy více!


    • Ondra

      30. března 2015 - Ondra

      Nelíbí se mi že je to jiný kmen než Chlorella Pyrenoidosa, která je nejvíce používána. Zkusím se ještě poptat jinde a uvidím. Moje problémy jsou překyselení organizmu, pálení žáhy a špatný trávení. Takže pro mě by bylo UNIKE silver?


    • Shopeek.cz

      30. března 2015 - Shopeek.cz

      Překyselení organismu je totální nesmysl, to byste již byl mrtev, kdyby tato situace nastala. Jde jen o klamavé získávání klienteli různými dealery, viz: http://www.pilna.cz...
      Jestli Vás pálí žáha, stačí jen jíst vyváženě zásadité a kyselé potraviny. proto se např. po jídle dávají saláty, kompoty, kyselé okurky, zelí.... jinak stačí obyčejná jedlá soda, jiný zázrak v tom není.
      Pro lepší trávení zase stačí do jídelníčku zařadit mléčné produkty, hlavně kefír, acidofilní mléka apod.
      Chlorella umí plno věcí, hlavně čistit tělo od chemických látek - toxinů (éček, škodlivin a zbytků po lécích, nepříznivého ovzduší apod.), v dezintegrované dormě dokáže dodat tělu potřebné látky a vlákninu, čímž nahradí deficit , který bychom jinak potřebovali z ovoce a zeleniny. Preventivně stačí 2x do roka Euniké Silver, případně Euniké Silver a po něm pak Euniké Blue pro muže anebo Euniké Red pro ženy.Díky další kombinaci řeší nejčastější problémy obou pohlaví. Dětem Silver určitě ne, pro ty je určeno Euniké Yellow s niším dávkováýním chlorelly, ale obohacené o přírodní vitamíny hlavně skupiny B, které děti potřebují nejvíc, neboť je denně spotřebovávají a ve stravě to plno maminek neumí správně doplnit.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.