Nejnovější recenze ze sekce Ostatní doplňky stravy
- skvěle působí na doplnění krve
SX SimpleBiotix Startovací 3 měsíční kůra 6 x 30 kapslí
Registrovaný uživatel
Přidáno: 19. listopadu 2024
- Dobrý poměr cena/ kvalita
- Perfektní složení
Letos jsem si objednala tříměsíční kúru Simplebiotix a nemohu si produkt vynachválit. Oceňuji rychlé dodání a kvalitu. Díky obsaženému kolostru a dalším živinám mám pocit, že moje imunita je během zimního období výrazně posílená. Rozhodně doporučuji.
- funguje přesně tak jak píše výrobce , mně pomohl fantasticky
Pokud jste unaveni po jídle , máte chtě na sladké , potřebujete zhubnoout a zároveň cítíte že na to nemáte sílu . Trávení také není nic moc . Tak vřele doporučuji , MySpleen považuji za malý zázrak .
Plus samozřejmě jako důsledek oslabené sleziny , neustálé přemítání které nejde zastavit . Na to vše zabírá . Takže za mně rozhodně doporučuji , mně pomohl fantasticky .
vše ok
- Bolí z něj hlava, nepomáhá
Bohužel nejsem spokojená. Se spánkem nepomohl a i z jedné kapsličky před spaním se ráno probouzím nevyspalá jako obvykle, navíc ale s ukrutnou bolestí hlavy.
- Příznivě působí na spánek
- Přírodní
- Nehormonální
- Rychlý účinek
- Bohaté složení
Nástup účinků tohoto doplňku stravy jsem pocítila velmi rychle, už po krátké době mi návaly horka začaly ustupovat tím pádem se zmírnilo i pocení a nepříjemný pocit. Co se mi na tomto doplňku líbí je jeho přírodní nehormonální složení. Vybrala jsem si ho skrz jeho bohaté složení bylin, které pomáhají srovnat tělo v době menopauzy jako je červený jetel, pupalka, ploštičník a třezalka. Díky tomuto složení mám klidnější spánek celou noc a to má podle mě taky vliv na nálady s tím spojené. Dodržuji pravidelné užívání dvě kapsle ráno a další dvě odpoledne. Co bych připsala tomuto doplňku je, že se mi váha nemění a z toho jsem měla s nástupem menopauzy trochu obavy.
- obsahuje hodně prospěšných látek
- Trochu pomalejší nástup účinku.
Užívám cca 10 měsíců. Ze začátku jsem změny moc nepozorovala, ale nyní se cítím skvěle a veškeré příznaky menopauzy téměř vymizely. Kapsle jsou sice větší, ale i když mívám problém s polykáním velkých kapslí, tady je to v pořádku. Stačí jen pořádně zapít.
- vynikající káva s léčivými účinky
- doporučuji
- chutná a zdravá káva pro chvíle pohody
S nedočkavostí jsem vyzkoušela si zpracovat svůj první čaj. Po 5 dnech byl hodně kyselý, ale řekla bych, že pro mě bude optimum tak 4 dny. Připravuji menší množství do 1l, nemám větší konvičku, pro mě je to zatím dostatečné.
- Šlape to!!! Vždy, když človek ztrácí chuť i odhodlání něco dělat. Za mě nejlepší a nejrychlejší nakopávač na trhu.
Jsem spokojen.
- Za jeden den hodne vyrostla, použila jsem zelený čaj
- Nej kvalita a složení
- ceny
- tento produkt a účinnou látku není třeba představovat
- cena/výkon
Swedish Nutra Ginseng Energy ženšen na dodání energie 500 ml
Registrovaný uživatel
Přidáno: 28. října 2024
(naposledy upraveno 28. října 2024)
- Byl jsem překvapen s cítitelnou reakcí těla na užití přípravku, kdy jsme cítil opravdu až příval energie a přítomnosti okamžiku. Nevím jak to vyjádřit slovy. Výrobek má vyšší obsahy extraktů než je průměr. Doporučuji!
- Nezapomenout před užitím protřepat!
Je opravdu cítit učinek "na vlastní tělo". S pravidelnými bonusy se dá na Alle.ro koupit i za rozumnou cenu. Pozor, srovnávač nezobrazuje vždy korektně všechny prodejce a ceny.
- Super
- výborný poměr cena kvalita
- kapsle voní
Opět příjemné překvapení, nečekala jsem za tak málo peněz kvalitní produkt. Moringy užívám už roky a tak na sobě poznám účinnost kapslí rychle. Tyto jsou kvalitní a silné.
spokojenost
JO, DOBREJ