Poradna Reflex Nutrition Nexgen Pro 90 kapslí

Autor: anonym | Vloženo: 01.08.2020 000 02:23 | Témata: Poradna Reflex Nutrition Nexgen Pro 90 kapslí

anonym

Opozitní prvky

Zdravím. Je pravda že některé látky v tomto suplementu mají opositní působení a proto je vhodné je doplňovat bokem? Jedná se konkrétně o Zinek, jež opozitně působí vůči mědi a železu a hořčík, který opozitně působí vůči manganu. Co jsem tak četl, jde ale o to že pokud jsou tyto látky zastoupeny ve stejné formě, tak by opozitně úůsobit neměly. Problém je však, že například právě hořčík je obsažen ve formě citrátu a mangan ve formě chelátu. U Zinku by to tedy mělo být v pořádku? Děkuji za odpověď

  • 3. srpna 2020 - Oficiální zástupce obchodu F-sport

    Dobrý den,

    musíte vzít do úvahy účel těchto multivitamínů. A tím je zajistit příjem VELKÉHO počtu látek tak, abyste měl komplexně zajištěno, že Vám nebude nic chybět. A takto to i funguje a je to takto vymyšleno. Ty látky nepůsobí přímo proti sobě, spíše se vzájemně použijí pro lepší využití.
    Problém by to byl, pokud chcete z nějakého důvodu doplnit pouze jedinou látku, pak byste nevolil multivitamín, ale konkrétní doplněk.

    Problém různé formy (chelát vs citrát) je spíše věc vývoje a času. Cheláty jsou nyní více „in“, ale to neznamená, že citráty x-let nefungovaly. Problematiky REALNÝCH výhod se teprve projeví a zatím to nevypadá, že by bylo možné brát poloviční množství hořčíku, když je v oné modernější formě. A klasické ampule hořčíků fungovaly a fungují - ale to už odbočuji...
    Celkově je Nexgen Pro I DLE ZKUŠENOSTÍ UŽIVATELŮ špička na trhu a na naších stránkách je to suverénně nejoblíbenější multivitamín. A zaslouženě. Takže stejně není moc z čeho vybírat.

    Otázku případného doplnění konkrétních látek se mnou můžete konzultovat ONLINE ne www.F-sport.cz

    přeji pěkný den
    za celý F-sport.cz Team
    Martin Kopřiva

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.