Poradna Preventan Junior 90 tablet

Autor: | Vloženo: 15.03.2015 000 18:54 | Témata: Poradna Preventan Junior 90 tablet

Preventan či colostrum

Dobrý den, zajímalo by mě, zda má pro posílení imunity menších děti i dospělých vyšší účinek colostrum či preventan. Existují nějaké objektivní studie nebo se jedná o reklamní taháky fungující na principu placeba či sugesce? Děkuji za odpověď.

  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    16. března 2015

    Česká firma Queen Euniké povýšila účinky colostra tak, že k němu přidala vitamíny B v přírodní formě a kyselinu listovou. Schválně se podívejte na složení, kde jsou uvedeny i % DDD, viz: http://www.shopeek.cz...
    A navíc si kontroluje každou šarži, zda v tobolce při výrobě zůstalo zachováno IGG 40, jelikož spadá pod certifikaci GMP.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Shopeek.cz

      16. března 2015 - Shopeek.cz

      A ještě jedna drobnost - Preventam má v sobě zbytečné látky navíc, které organismu nijak neprospějí a spíš ho zatěžují - například barviva a sladidla - tohle dětem spíš ubližuje!
      Konkrétně tyhle nesmysly: karboxymethylcelulóza (zahušťovadlo), jahodové aroma (látka zvýrazňující chuť a vůni), aspartam (sladidlo), ProteQuine®, acesulfam K (sladidlo), oxid křemičitý (protispékavá látka)


    • Adam Lysičan

      16. března 2015 - Adam Lysičan

      Děkuji za odpověď. Jaký výrobek byste doporučili pro pětileté dítě pro posílení imunity?


    • Shopeek.cz

      16. března 2015 - Shopeek.cz

      Pokud Vám pozře tobolku, pak ten, na který jsme odkazovali v dávkování 1 tobolka denně 10 dní, pak 10 vynechat a poté opět 10 dní. Jinak můžete posílit imunitu i sirupem Euniké Kid http://www.shopeek.cz... Doporučuje se vybrat 3 balení po sobě. A pokud chcete dítěti zajistit komplexní posílení organismu, dodání všech potřebných látek a to zcela dlouhodobě, pak je nejlepší Euniké Yellow s českou dezintegrovanou chlorellou a širokým spektrem dalších podstatných látek a vitamínů. Zde do 7 let stačí dávkovat 1 tobolku denně, od 7 let pak doporučené dávkování 1-1-0. Více viz http://www.shopeek.cz...
      Doporučujeme také načíst si informace o českém kmeni chlorella, je na něj totiž více jak 30tiletý oficiální výzkum a můžete se i podívat do Mikrobiologického ústavu Akademie věd v Třeboni, kde se pěstuje, protože tam pořádají dny otevřených dveří.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.