Poradna Doplňky stravy


Autor: | Vloženo: 04.12.2015 000 00:44 | Témata: Poradna Doplňky stravy

Psoriatická revmatoidní artritida nasedjící na artrotický terén

značná bolestivost kloubů

  • 4. prosince 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý večer, ať už je vám málo nebo moc, stále se s tím dá něco dělat, viz
    příběh české olymioničky a přípravku, se kterým pracujeme víc jak 5 let v praxi: http://www.qekarna.cz...

    V první řadě je nutné upravit stravu tak, abyste organismus vyvaroval rychlosolím - bohužel jsou obsaženy ve všech uzeninách, i v šunce od kosti. Proto když maso, tak jedině vařené, steaky, dušené, pečené - ale upravované doma, nikoliv jako polotovar. To samé platí i pro pochutiny (brambůrky, slané tyčky, ale i různé druhy koření, co obsahují glutamáty apod.). Nekonzumovat tavené sýry. Chce to sledovat především složení produktu. Zařaďte mléčné produkty - tvrdé sýry, acidofilní mléka, tvaroh, cotagge apod.

    Organismu můžete ale už nyní pomoci tak, že ho nejprve pročistíte - a to jak střevo - rozvod živin (Euniké Silver) , tak i naše filtry - játra, plíce , ledviny (Deparim). Pokud by totiž probíhaly i různé záněty s tím spojené, tímto je eliminujeme a organismus bude i lépe reagovat, když v něm bude "uklizeno". Následně pak doporučuji nasadit Scarlet, která Váš problém vyřeší. Do 3 měsíců bude po něm, jenom ale už budete muset v ní pokračovat. Výhodou je, že problém, který vznikl v minulosti, se nebude zhoršovat, bolesti vymizí a organismus nebude zatěžován chemií, takže nebudou trpět ledviny a játra.

    A teď k dávkování, aby to celé mělo smysl a fungovalo:

    Prvních 14 dní: Euniké Silver 1-1-0 + Deparim 1-0-1. Pokud máte víc jak 90 kg, tak budete Silvery potřebovat dvojnásobné dávkování, čili 2 balení produktu)
    Po 14ti dnech přidáte Sarlet 0-0-3 , takže budete pak brát vše najednou. Vzájemně se nic z toho netluče.
    Vše se užívá po jídle a je potřeba řádně pít.
    Zmíněné produkty najdete zde: http://www.shopeek.cz/queen-eunike
    Po měsíci skončí Silver a Deparim a pak se pokračuje Scarlet 0-0-3. A pokud chcete, můžete přidat i Euniké Blue 1-1-1, které působí jako prevence rakoviny tlustého střeva, zároveň působí ve střevě prebioticky a má i jiné vlastnosti, protože obsahuje dezintegrovanou Chlorellu SP, která se u nás v ČR pěstuje v Mikrobiologickém ústavu v Třeboni a je na ni dlouholetý výzkum - viz: http://www.ceskarasa.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.