Poradna Doplňky stravy


Autor: Luxury shop | Vloženo: 20.08.2015 000 08:56 | Témata: Poradna Doplňky stravy

Luxury shop

Luxury shop

Sociální fobie a úzkost?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na homeopatika, která by mě pomohla na úzkost a soc. fobii. Nechci chodit na psychiatrii. Děkuji za odpověď

  • Olinka

    Olinka

    20. srpna 2015

    Zkuste sílu Magnólie, mně to pomohlo také. Konkrétně tohle http://www.shopeek.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Fyto-kosmetika

    Fyto-kosmetika

    20. srpna 2015

    Dobrý den,
    z hlediska psychiky, doporučuji užívat preparát ENERGY Vironal
    http://www.fyto-kosmetika.cz...
    Je vhodný při těchto obtížích:
    smutek, melancholie a sevřenost, emoční otupělost, pocit nesvobody a strach z chybného rozhodnutí, sebepodceňování a neschopnost udržet v životě řád, alibismus, lpění na pořádku, vyžadování pozornosti a nepřirozené autority, mluvení ze spánku, noční můry, případně nespavost, fobie

    Přeji Vám hezký den

    Jiří Boubal
    www.fyto-kosmetika.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 20. srpna 2015 - Oficiální zástupce obchodu a-zdravi-z.cz

    Doporučuji český přírodní produkt OK Alfa+ ( http://www.a-zdravi-z.cz... ), je to takový náš životabudič.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    20. srpna 2015

    Dobrý den,

    k uvedeným doplňkům se vyjadřovat nebudu, ale z přírodních alternativ přímo na SF dobře působí:

    1. Třezalka tečkovaná.
    Nutné dlouhodobější užívání pravidelně každý den, účinek je cítit po 1-2 týdnech pravidelného užívání. Stačí 2g denně ve formě čaje = sypkou drogu zalít vařící vodou, hrnek zakrýt plastovým táckem a nechat půl hodiny louhovat, pak naráz vypít. Podobně lze vypít ihned po přípravě a ze zbylé drogy na dně hrnku udělat znovu další čaj. Tím se vyluhuje maximum látek.

    Nevýhodou třezalky je fakt, že poloviny lidí způsobuje fotosenzibilitu, což v létě není vůbec příjemné (snadno se spálíte na slunci).
    Nejdéle je možné třezalku užívat 2-3 měsíce, poté minimálně na měsíc vynechat. Pozor: třezalka snižuje účinnost hormonální antikoncepce!

    2. Lecitin.
    Lecitin ve formě čisté látky (nebo i příjem ze stravy z ořechů, bobů) působí dobře za léčbu úzkosti a fobií, zmírňuje deprese. Účinek souvisí se zlepšením tvorby serotoninu v mozku. Dávkování je nutné dlouhodobé, bez vynechávání, po vynechání se během jednoho až dvou měsíců vrací úzkostné stavy zpět. Dávkování je 5-10g čistého lecitinu denně. Ideálně 1 čajová lžička ráno a jedna čajová lžička večer = celkem 10g denně.
    Po 2-3 týdnech pravidelného užívání je poznat, jestli to má na Vás efekt či nikoliv.

    3. Zvýšený příjem vitamínů skupiny B. Doporučuji zakoupit nejlevnější B-komplex v lékárně a začít užívat denně nebo alespoň obden.

    4. Kanna / Sceletium tortuosum.
    Kann (kosmatec) je přírodní náhražkou farmaceuticky vyráběných antidperesiv a léčiv na úzkost, SF aj. Dávkování je 50-200mg denně.
    Doporučuji 100mg ráno na lačno pod jazyk a hodinu nic nejíst (vůbec nic). Anxiolytický účinek se dostavuje během 1-2 hodiny a přetrvává do večera.
    Nepříjemností je fakt, že Sceletium je poměrně drahé a sehnat lze pouze na internetu (v běžném obchodě jsem jej ještě neviděl).

    5. Extrakty z magnolie a šafránu setého.
    Mají také přínosný efekt. Pokud o tom budete uvažovat, vždy se rozhodněte podle obsahu extraktu vzhledem k ceně, na ostatní přidané látky se nedívejte. Účinek má pouze magnolie a šafrán.

    6.Určitý účinek, více na deprese má i aminokyselina Tyrosin. Podle zkušeností více a lépe působí u žen než u mužů (souvisí to s odlišnou hladinou hormonů v krvi). 2-3 kapsle denně. Ale účinek je sporadický, někomu tyrosin pomáhá, u jiného se projevuje pouze stimulační efekt.

    7. Ostatní volně prodejné doplňky jsou takzvaně na dvě věci.

    V každém případě bych doporučil, pokud se SF nechcete nikam chodit, tak alespoň sama sobě si naordinovat nějaký trénink = začít se cíleně vystavovat problematickým situacím, začít od nejjednoduššího a postupně přidávat další úkoly. Zabere to několik měsíců nebo i let, ale je to jediná cesta ke zmírnění SF. Jakékoliv doplňky, byliny a farmaka jen utlumí úzkost, ale po vysazení budete opět na začátku.


    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.