Poradna Pharmanex Reishimax GLp houba Reishi 60 kapslí

Autor: Otto Scheufler | Vloženo: 03.07.2022 000 21:55 | Témata: Poradna Pharmanex Reishimax GLp houba Reishi 60 kapslí

Otto Scheufler

Mám rakovinu jícnu před započetím léčení, jeden lékař mi doporučil ReishiMax GLp jako pokus omezit růst nádorů

Na Internetu jsem objevil mnoho přípravků Reishi v různých cenových kategoriích. Ten doporučený je však značně předražený 14.500, - Kč speciální balení 4 lahvičky po 60 kapslích a 2 lahvičky vitamínové doplňky dávkování 3+2+3 denně. To odpovídá užívání na 1 měsíc a to mi připadá opravdu nehorázně předražené. Můžete mi doporučit českou variantu za normální přijatelnou sumu? Děkuji předem za pomoc a informací.

  • Alternativní doktorka

    Alternativní doktorka

    4. července 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, reishi obsahuje betaglukany, ty jsou podstatné v rámci Vaší léčby. U samotné houby nelze určit dávkování a výrobce ani neuvádí, kolik přesně betaglukanl obsahuje, takže zde se s tím nedá moc pracovat. Doporučuji Vám český produkt Euniké Green, viz: https://doplnky-stravy.heureka.cz..., který kombinuje českou dezintegrovanou chlorellu SP s betaglukany. Lze sehnat již od 550 Kč za balení. Upozorňuji však, že jakmile podstoupíte chemo či ozařování, je potřeba je vysadit a nasadit opět okamžitě po léčbě.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Otto Scheufler

      4. července 2022 - Otto Scheufler

      Děkuji moc za rychlou odpověď. Mám ještě jeden dotaz a k přípravku
      Ganoderma, Duanwood Red Reishi, Extrakt 40 % polysacharidů, který je uváděn jako jeden z nejlepších podle účinnosti. Dle vaší odpovědi americký přípravek zřejmě nedoporučujete.
      S pozdravem O.Scheufler


    • Alternativní doktorka

      4. července 2022 - Alternativní doktorka

      U českých výrobků víme, že mají ty nejpřísnější podmínky pro výrobu a uvedení na trh. U amerických produktů jde ve většině případů pouze jen o zpracování v tzv. amerických míchačkách, ale vše je řešeno z Číny a čínských surovin, u kterých není možné dohledat kvalitu, původ a také zda neobsahují plísně apod. Proto věřme českým produktům, které se vyrábějí u nás a pod českým vedením.


    • Otto Scheufler

      4. července 2022 - Otto Scheufler

      Našel jsem TOP hodnocení produktů Reishi a v tomto ani mezi 13 produkty není uveden ten americký, naopak ten, který jsem si vybral tj. Ganoderma je na 2. místě. Tak ještě jednou díky a přeji hezký den.
      P. Scheufler


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.