Poradna Oro Verde Sangre de Drago 50 ml

Autor: | Vloženo: 02.03.2013 000 10:31 | Témata: Poradna Oro Verde Sangre de Drago 50 ml

Uzivam 3 krat denne 10 kapek do vody-vypit-na zachlazene dutiny,zanetlivou rymu a bolest v krku.Jak dlouho mohu uzivat kapky v techto dennich davkach?

-davkach ktere jsem uvedla vyse?..dekuji vam

  • Ingrid

    Ingrid

    6. března 2013

    Tradiční etnomedicinální léčebný předpis - viz. http://www.oroverde.cz/?id=20

    Protiulcerózní (žaludeční vřed) – Rozpustit jednu lžičku (ca. 5 ml. pryskyřice ve sklenici vlažné vody. Užívat první den 1, druhý den 2, třetí den 3 až 20-ý den 20 kapek (vzestupně) poté strvat 15 dní po 20 kapkách denně a posléze snižovat 16-ý den 19 kapek … až jednu kapku (sestupně). Po této kůře by měl být žaludeční vřed kompletně vyléčen. Není-li tomu tak, po 15 dnech pauzy opakovat celou kůru.
    Antihemorhagický (protikrvácivý (drobná poranění)) – Navlhčit kousek sterilní vaty v pryskyřici a potírat.
    Antineoplasický (proti tumorům) – Míchá se 5 ml s vlažnou vodou nebo jinou tekutinou, užívá se v první fázi stejně jako proti žaludečnímu vředu pro celkovou očistu, poté 15 dní přestávka a opětovně konzumovat spolu s Uňa de Gato (uncaria tomentosa Will. D.C.) jeden měsíc a poté samotná Sangre de Drago ještě jeden měsíc.
    Léčba bércových vředů – Aplikovat pomocí sterilní vaty na postižené místo. Lehce zabandážovat do druhého dne (přes noc) a opakovat.
    Ženské urogenitální infekce – Rozpustit 20 kapek ve 20 ml. vlažné vody. Polknout spolu s potravou po dobu 10 - 20 dní. Léčbu doplnit s omýváním roztoku pryskyřice ve vodě. (3 kapky v litru vody)
    Depurativní (očistná) kúra – Rozpustit 3 - 5 kapek v troše vody nebo ovocné šťávy. Užívat po dobu jednoho měsíce, poté tři měsíce přestávka a opakovat.
    Infekce krku – Smíchat 5 kapek ve sklenici vlažné vody. Poté kloktat.
    Proti tuberkuloze – Smíchat dvě kapky pryskyřice s vlažným mlékem. Užívat jedenkrát denně.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.