Poradna Obenzin 90 tablet

Autor: | Vloženo: 12.11.2013 000 22:25 | Témata: Poradna Obenzin 90 tablet

Obezin a léky na tlak

Můžu brát obezin když mám léky na tlak?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. listopadu 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den paní Jano,


    děkuji za Váš dotaz. Můžete, ale s dvouhodinovým odstupem od sebe a ještě pár slov navíc:

    To co do lidí láduje pseudovědecká medicína proti hypertenzi, ve skutečnosti žádné léčení není - je to jen chemická manipulace s měřitelnými hodnotami, se skutečným VYLEPŠOVÁNÍM zdraví to nemá nic společného.

    Jak na hypertenzi přírodními postupy - viz tento článek :
    Hypertenze - léčba přírodními postupy

    Jak v článku zdůrazňuji, důležité je vědět, že k tuhnutí periferních cév (hlavní příčina hypertenze) často dochází vlivem chronického překyselování organismu a vlivem intoxikací s tím souvisejících.

    Sumář informací a odkazů k tomuto tématu najdete zde:
    Překyselení dokáže poškodit cokoliv v lidském organismu
    Z dalších produktů osvědčených pro harmonizaci krevního tlaku doporučuji přednostně vybírat z těchto:

    Regevit.
    šťáva z aloe (všechny šťávy vyhledávačem)
    CORDYCEPS STAR
    Eregma MAX power
    MACA
    Super Česnek 100 tob.

    Ze jmenovaných produktů si můžete vybrat jakoukoliv kombinaci, podle toho jaké další užitečné působení chcete mít jako bonus.

    Obecně - co se kombinací různých přírodních produktů týká - běžně se setkáváme s tím, že různé současně užívané produkty pomáhají k regeneraci každý svou vlastní cestou. Pokud to jen trochu dovolí finanční situace, tak je nesrovnatelně lepší užívat více přírodních produktů současně - jejich účinek se sčítá, ne-li rovnou násobí. To je jeden z důležitých rozdílů mezi přírodní a chemickou medicínou - kde se naopak sčítají či násobí účinky toxické.

    Horní hranicí v počtu současně použitelných produktů (v průběhu jednoho dne a týdne) jsou v podstatě jen finanční limity - je to odzkoušeno na stovkách nadšenců pro přírodní medicínu, kteří rádi, dlouhodobě a velmi pozorně experimentují sami na sobě - včetně mé osoby.
    Produkty jsou první pomoc - bezpečná, pomáhající celému tělu a relativně rychlá.
    Jenže neodstraňují vyvolávající příčiny, které při nezměněném životním stylu dál ničivě působí na naše zdraví. Po nasazení produktů by klient měl zaměřit svoji sebeuzdravující snahy právě tímto směrem. Proto svým klientům trpělivě opakuji:

    K TRVALÉMU UZDRAVENÍ je třeba změnit
    a) dosavadní překyselující a intoxikující jídelníček
    b) celý sebezničující životní styl - především v duševní oblasti.

    Nejčastější chybou je neschopnost skutečně odpočívat tak, aby tělo i Duše mohly v MAXIMÁLNÍM KLIDU zregenerovat - takzvaný moderní "aktivní odpočinek" je často jen cestou k pozdějším nekonečným zdravotním potížím. Vysvětlení zde:

    Karmická medicína 11 - Adrenalin snižuje šanci pro zdravou dlouhověkost

    - článek vysvětluje, kdy se naše tělo začne naplno regenerovat a proč současná módní vlna sportování není nic dobrého pro zdravou dlouhověkost. Tím zdaleka nemyslím jen tzv. „adrenalinové sporty“, ale všechny aktivity, které jsou v protikladu ke klidu duševnímu i tělesnému. Mnohonásobně zdravější je tohle „sportování“-

    Karmická medicína 10 - Energetická cvičení (bandhy) - regenerační cvičení doplněné pomalým hlubokým dýcháním, které lze pro jeho nenápadnost provozovat prakticky kdekoliv a kdykoliv.

    Pokud pro Vás není problém věřit v "cosi vyššího", přidávám ještě tip na nejlepší zdroj tělesného zdraví a duševní blaženosti, jaký jsem měl možnost vyzkoušet:

    Karmická medicína 18 - Skrze autohavárii k regenerování se Univerzální Kosmickou Energií (neboli Boží láskou)

    Podstata je jednoduchá – užitečné zázraky vstoupí do našeho života vždy, když jim ve své Nesmrtelné Duši vytvoříme "zázračně" dobré podmínky. Od té doby jsem ochoten stejný postup společně praktikovat s kýmkoliv, kdo by měl zájem pomoci si k lepšímu životu touto efektivní psychosomatickou technikou. Třeba při nějakém zdravotně-meditačním víkendu či týdenní dovolené u mne v Písku.

    Budete-li mít další doplňující dotazy, rád Vám na ně budu odpovídat, třeba i dlouhodobě. Kontaktujte mě prosím na [email protected].

    Když se člověk vykročí na cestu za novým zdravějším životním stylem, jde to většinou jen pomalu. Jsme rádi za každého člověka, který se s naší pomocí na tuto cestu vydal.

    S přátelským pozdravem
    Dr. Šafránek,

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.