Poradna Niacin 500 tablet

Autor: Ellen | Vloženo: 26.10.2015 000 19:31 | Témata: Poradna Niacin 500 tablet

Ellen

Ellen

Pomůže mi Niacin na olupujíci suchou se kůži

Dostala jsem nabídku koupit Skinetrin a má to být také Niacin
jen je cena vysoká.Trpím už dlouho ekzemem a žádne masti nezabíraji. Dřív mi na postižená místa zabiral Triamcinolon a ten se už nevyrábi v kapkách. Mast nemá účinek. Kůže mi zarudne a svědi.a stěhuje se, nejvíc na nohou rukou.Budu vděčná, za každou radu kdo má zkušenosti s Niacinem nebo
Skinetrinem, který stoji 1 300Kč na měsíc.Jsem důchodce a nechci vyhodit peníze jen za reklamu a poštovné. Lékař mi už vyzkoušel spoustu masti, které si také musím platit.
Děkují za odpověď a přejí všem vše dobré. Ellen

  • Radim

    Radim

    27. listopadu 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den Ellen,

    byl jsem rozený ekzematik - trpěl jsem atopickým ekzémem 20 let a k tomu silnými alergiemi. Mě pomohl přechod na vegetariánskou stravu a provedení očistné techniky z jógy (konkrétně Jógy v denním životě) Šanka Prakšálana. Jedná se o očistu střev teplou slanou vodou, která se prokládá speciálním cvičením. Doporučuje se to provádět alespoň jednou do roka. Člověk se tím zbaví velkého množství zátěží. Minimálně jednou by to člověk měl provádět pod vedením odborníka. Když se to člověk naučí, tak je to vesměs zadarmo - stojí to jen pár litrů vody a pár lžiček soli. Více se můžete informavat na www.joga.cz.

    Ekzémy už díky tomu nemám a alergie také ne. A to jsem nemohl jíst jablka, hrušky, třešně, ořechy, jahody ... a jaro pro mě bylo jako zlý sen. Teď si jaro užívám.

    Co jsem ale nevyřešil je plíseň na nehtu, a tak by měl zajímalo, jestli funguje ten Niacin a jestli je možné koupit normální Niacin, místo toho předraženého Skinetrinu, který na mě působí dost nevěrohodně.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Ellen

      27. listopadu 2015 - Ellen

      Radime, děkuji vám za odpověď. Před nějakými roky jsem byla vegetariánem, pak se mi objevila chudokrevnost a lékaři navrhli maso.Také jsem byla na odborném výplachu střev a pak jsem brala laktobacíly. Nyní to u nás neni. Jóga je jedna z věci které věřím bezpodmínečně. Zase se na to naladím ale až po svátcích, s rodinou by to nebylo ono. Co se týče Skinetrinu je předražený, koupila jsem ho a žáden vysledek.V reklamě uváději, že pošlou peníze zpět., bez zdůvodnění.Není to pravda. Musíte psát ohromný popis proč žádáte peníze zpět a navíc musíte prázdnou krabičku poslat firmě do Polska.Oni vám pak peníze pošlou pouze na účet,doposud se to nestalo. Ukázala jsem krabičku lékařce, vysvělila mi, že tam není niacin jak Uvádi Ligocký ale 400mg.kolagen a pouze 16mg niacinu.
      Což je vlastně vitamin B6.Kolagen 1 je na klouby a jsou dva druhy 2
      je na vlasy nehty zuby. Jsou v jedné tabletě. Vit. B6 je spíše na nervy.
      Jde koupit v každé lékarně jako B komplex, kde je celá řada vitamínu B.Takových tablet je u nás v prodeji s tímto složrním jako má Skinetrin za třetinovou cenu a větší balení.. Jsou to překupníci z Polska co využívají naše prodejce k jejich podvodu.Mají zřejmě za to dobře placené. Kolagen a B vitamin je k dostáni i na internetu.
      Není to žádná firma je to jen klamavá reklama a Ligocký je ubožák který ani neví co vlastně nabízi. Nenaleťte jako já!!!!!!!!!!!! Ellen.


    • Ellen

      27. listopadu 2015 - Ellen

      Omlouvám se ve Skinedrinu je 16mg. vitaminu B3 niacin - Kolagen-400mg a vitamin C. což nezaručuje jakýkoli vliv na kožní nemoci. Dále pokud nevlastníte účet u banky, peníze v hotovosti neuvidíte. A i kdyby jste jim dal č. účtu bude vaše záležitost 3 měsíce
      posuzována, což u takového prodejce je možnost zneužití vašeho čísla víc než jistá. Po velkém dohadováni vám nějaká pani /Slovenka/
      sdělí, že vám pošlou jiné balení.Za poštovné a telefonáty ty samé
      vitamíny koupíte u nás taky, navíc ze zárukou kvality.Navác s dodavkou vám neprijde žádny účet, jak u jiných prodejců třeba Walmark kde často kupuji vitamíny bnukovi.Oni ale žádaji vrátit original balení, což je papírova obálka v silonovém sáčku a krabička
      od tablet. Je to tak polepené páskou, že to musíte rozstříhat a oni to chtěji nepoškozené, prostě Polský šmejd!Už jsem to vzdala. Ellen.


    • Radim

      27. listopadu 2015 - Radim

      Díky moc Ellen! Zachránila jste mě trojnásob - neutratím zbytečně hodně peněz, jako vegetarián jsem rád, že se nebudu cpát kolagenem, který je získávaný z kloubů zvířat a díky tomu, že jste mi napsala složení, tak vím na čem je to postavené a mohu zkusit si to sám nějak nakombinovat.

      Co se týče krémů, tak ty jsem používal asi těch 20 let a jediné, co to mělo za efekt, že se ty ložiska ekzémů stěhovaly po těle z místa na místo. Některá místa na kůži to ale nevratně poškodilo a také jsem se dozvěděl, že kortikoidy mají neblahý vliv na játra.

      Jinak ve východních medicínách, kde se berou v potaz energetické dráhy, jsou propojené plíce-kůže a tlusté střevo. Obecně mohu říci, že když se zkorší kvalita ovzduší, zhorší se stav pleti. Když člověk jí nekvalitně, tak je to stejný případ. Stačí nekvalitní chlorovaná voda a stav kůže se zhoršuje. Naopak, když člověk vyrazí na týden do hor a pije místní vodu z potůčků, pak je po kožních problémech.

      Další věc je, že tělo pouští jedy přes kůži, když se nestíhá dostatečně detoxikovat, a tak to chce i více pít, používat i něco na očistu střev - mě třeba vyhovuje psilium (nevím už naké i se tam píše :) a hlavně to chce dostatek pohybu - ideálně na čistém vzduchu.

      Na kůži dobře působí Ným (Neem) - také Azadirachta Indica nebo Zaderach Indický, či Nimba. Problém je, že EU nějak komplikuje jeho dovoz, protože je to velmi dobré přírodní antibiotikum a v Ajurvédě se považuje za jednu z nejsilnějších bylin, která má velmi mnoho pozitivních účinků. Znám mnoho případů, kdy Neem lidi vyléčil z nemocí, se kterými si jinak nevěděli rady. Mě to pomohlo z Mycoplasmy Pneumoniae a znám lidi, kterým to srovnalo trávení a hlavně je to vynikající na cukrovku. Jednomu člověku, co si píchal inzulín jsem dal trochu na zkoušku a ten si po týdnu šel koupit pytel, protože se mu jeho stav výrazně zlepšil, až tím zaskočil lékaře.
      Na kožní problémy se doporučuje koupel s polévkovou lžící nýmového prášku. Také je dobré pít čaj - buďto z mletého nýmu nebo z listů - ty se moc dobře neshánějí, ale jde to.

      Prášek dlouho dovážela firma DNM COMPANY jako přísadu do koupele a díky tomu byla cena nízká. Teď jsem koukal, že už mají jen něco takového:

      http://dnmcompany.cz...

      Listy jsem našel zde:

      http://www.medicalseeds.cz...

      nebo zde:

      http://www.vegetalismus.cz...

      U mletého prášku se používá špetka až čtvrtka lžičky na hrnek čaje. S listy nemám zkušenost, ale ty bude možná lepší i povařit.

      Koukal jsem, že na tom vegetalismu mají i kůru - ta by měla být na pleť také dobrá - třeba do koupele. Raději si zjistěte, jak se to používá - možná i přímo na tělo.

      Hodně se mi také osvědčilo užívat kurkumu - dávám ji v podstatě do každého jídla - neměla by se moc vařit, aby se nezničila. Někdy si rozmíchám lžičku kurkumy s vodou - funguje to na různé nevolnosti, atd. Kurkuma je desinfekční - jak uvnitř, tak i zvenčí. Kurkuma má v sobě hodně vápníku a zpevňuje kosti. Údajně kvůli kurkumě mají lidé v Indii nejmenší počet zlomenin na osobu na světě, protože mají pružnější kosti. O kurkumě je na internetu hodně infomací - je to další přírodní zázrak. Coby střevní desinfekce bude pro kůži také přínosem.

      Další věc je pití vody s citrónem. Jeden citrón na litr. Úžasná věc - skvělý antioxidant a skvělé pročištění. Lze to vylepšit i medem nebo existuje jedna ajurvédská verze, kdy se dává na jednu sklenici vody s citrónem špetka soli a špetka pepře.

      Kůži také neprospívá, když se člověk dlouho máchá ve vodě - takže je lepší rychlá sprcha a nepřehánět to gely, mýdlem a podobně. Vypozoroval jsem, že teplá voda více vysouší. Koupel v ledové horské řece naopak kůži prospívá - ale to zvládám jen když je venku teplo a ne jako teď ...

      Kůže také potřebuje dýchat, a tak je dobré používat co nejvíce přírodní oděvy - hlavně bavlnu. Dneska se do všeho přimíchávají plasty ... brrr. Hodně lidí má problémy s kůží jenom kvůli syntetickým oděvům, pod kterými kůže nemůže dýchat.

      Už mě nic nenapadá. Leda Vám popřát hodně zdraví!

      Radim


    • Ellen

      29. listopadu 2015 - Ellen

      Hezký zbytek neděle Patriku. Děkuji vám, za tipy, na léčení Neemem- Nimbou. Přečetla jsem si vše.
      Koupila bych si ten prášek, je tam pouze balení 10dkg.za 96.-Kč. Vy jste se zmínil o známem
      který si koupil pytel, zajímalo by mě kde to koupil. Vše co píšete je pravda, mám nějaké vědomosti
      jelikož můj otec byl Buddhista a vegetarián máma naopak. Já jsem se držela s otcem. Jelikož
      bydlíme u potoka a u lesa tak jsem se chodila každé ráno mýt do potoka i v zimě. K večeru jsme se
      toulali lesem a doprovázeli poslední paprsek slunce. Máme svoji studnu s výbornou vodou a doma
      mám jen sprchu, i když bych občas potřebovala vanu. Mám knížku o vegetarianské stravě, kterou jsem
      si koupila na festivalu ve Fr. Místku, kde byly skupiny různých náboženství. Byla tam skupina Hare Kršna
      kteří prodávali jídla /prasadám/ obětované božstvu. Moc mi chutnalo. Měli na prodej i různé koření, které
      jsem si nakoupila ale už mi dolšlo. Ze všeho kupují pouze, kurkumu moc mi chutná a dávám ji do sladkých
      i slaných jídel. Ale jako čaj nebo nápoj jsem to nezkoušela.Mají ji u nás ve zdravé výživě a také psyllium indiclé.
      Tak vám děkují za radu protože mám odvápněné kosti a už jsem převápněna tvarohem a injekcema.
      Mám operovanou páteř v bedrech 7 šroubů a nad tím kompresivní zlomeniny, takže mám omezený pohyb
      jen o chodítku a o Franc.holích už to nezvládám. Už mám obavy ze zimy, revma si se mnou velmi hraje.
      Znám čakry a energetické propojení v těle ale já už jsem tak zaplevelená chemii, že je těžko se všeho zbavit.
      Také užívám ostropestřec na vylepšení jater.Když jsem chodila do práce neměla jsem na sebe čas.Nyní to pracně
      dohánim, otec už dávno odešel a ztratila jsem tahouna. Vždy jsem uvažovala nad heslem Tyršovým.
      Ve zdravém těle zdravý duch. Jsem přesvědčená, že je to naopak. O tom B.komplexu jsem vám psala občas si ho
      koupím a je i B.komplex forte a tam jsou vyžší hodnoty. B 3 nikotinamid alias niacin,je posilující na vyčerpáni a kůži.
      Já žádné krémy na tělo nepoužívám jen mýdla přírodni a na ekzem mast Clotrimazol Al. a míchám v kelímku s čistou
      Indulonou. Jedno vysušuje a druhé promašťuje, snad to znáte.Pokud vás neobtěžuji tak se ozvěte. Přejí šťěstí do dalších dnů. Ellen


    • Kupník.cz

      30. listopadu 2015 - Oficiální zástupce obchodu Kupník.cz

      Být Vámi Elen, dáám si 3-měsíční kúru, která řeší vše komplexně - vytáhne chemii, nastaví rovnováhu http://www.kupnik.cz... a pak jen budu pokračovat v prevenci a případně na osteoporozu hodím Scarlet - viz:http://www.kupnik.cz... , díky které se do kostí vápník dostane napřímo, což máme vyzoušeno u vlastní babičky, které to rok řešila pojišťovna kolagenovými injekcemi, ale pak už je hradit nechtěli a ona nechtěla být ležákem.
      Díky tomu nám fungují i někteří kluci v NHL a zde je i hezký příběh české olympioničky, která ji užívá také http://www.qekarna.cz...


  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    26. října 2015

    Dobrý večer, ekzém je především vnitřní záležitost. Máme zkušenosti docela bohaté s tímto postupem:
    Nejprve vyčistíme střevo a játra přípravkem Euniké Silver, který se běžně užívá jen jeden měsíc, na ekzém je ale potřeba užívat 2 balení po sobě http://www.shopeek.cz... a postižená místa mažeme Powerful Workerem, viz: http://www.shopeek.cz... , udělá se z obsahu tobolky kašička.
    Jakmile se doužívá Silver, přejde se na Euniké Red http://www.shopeek.cz... a ten se užívá, jak dlouho budete chtít. Jednak dál čistí úžasně střevo a také pomáhá i jinak díky kombinaci s kotvičníkem.

    Existují sice i různé masti s colostrem, ale tahle kombinace se nám osvedčila na 100%, neboť si na tento postup přišli sami lidé postižení ekzémem.
    U miminek mizí ekzém do druhého dne, u starších záleží, jak moc je problém uvnitř. Zpravidla do 3 měsíců je vyřešeno.
    Jen to chce přežít první měsíc, kdy se problém zhorší.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Ellen

      26. října 2015 - Ellen

      Děkuji rozhodně byla ale počkám zda budou nějaké další. Užívám spoustu jiných léku a tak játra a střeva dostávají určitě dos zabrat, jsem totiž revmatik. Ellen


    • Shopeek.cz

      26. října 2015 - Shopeek.cz

      Zkuste také zahrnout do stravy ovesné vločky, z nich lze dělat i různé kašičky na ekzém Díky účinným látkám plní podobnou funkci, jako jsem vypsala. Nicméně pokud berete hromadu léků, pak se podobné problémy budou dál vyskytovat. Zkuste se zamyslet, co by z léků šlo řešit alternativně, protože léky mají spoustu nežádoucích účinků, tipy najdete na http://www.qekarna.cz...


    • Ellen

      26. října 2015 - Ellen

      Musím to probrat se svým revmatologem, jelikož užívám lék Prednison a ten prý ničí svaly kůži a nesmím to vynechat a když snížím dávku bolestí se zvýší pak musím zvýšit dávku Surgamu a Zaldiar. Ovesné vločky s klíčky jsou výborné ty užívám jako snídani,
      nebo polévku, na kůži jsem ještě nezkoušela. Díky Ellen.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.