Poradna Medicol Chlorella Original 750 tablet

Autor: | Vloženo: 26.02.2014 000 11:14 | Témata: Poradna Medicol Chlorella Original 750 tablet

Atopický ekzém

Zdravím, ráda bych se zeptala, jak mám pokračovat s užíváním chlorelly.

Nyní je to 14 dní, co chlorellu užívám, ale už asi 4 dny mám opravdu velmi zhoršený atopický ekzém na rukou. Jinak se cítím lépe než dřív, lehčí, mám více energie. Musím říct, že jsem najela na normální dávku (3 x denně 5 tablet) poměrně rychle, již asi po prvních 5 dnech.

Zajímá mě, zda pokud vydržím tento stav a budu pokračovat v užívání 3x5 tablet, ekzém se po nějaké (doufám, že ne příliš dlouhé) době opět ustálí na normálu nebo zda bych měla dávku snížit, protože je to pro mé tělo až příliš silné čištění, možná až takové, které ho v tuto chvíli "poškozuje".

Také mě zajímá, zda se může chlorella kombinovat s Aloe vera (šťávou).

Děkuji.

  • 2. března 2014 - Oficiální zástupce obchodu GreenFit.cz

    Dobrý den,

    tomuto stavu, který popisujete se říká očistná reakce. Tělo vyplavuje dlouho usazené škodliviny z těla ven. Problém je v tom, že zatím venku nejsou a místo toho proudí a škodí. V očistné fázi se doporučuje rapidně zvýšit pitný režim (pro snažší vyplavování škodlivin), snížit dávkování chlorelly i na 1/2 do doby, kdy se stav nezlepší. Jakmile Vám bude opět lépe, můžete dávky pomalu zvyšovat. Není ale dobré chlorellu vysadit úplně. Aloe určitě můžete s chlorellou kombinovat. Je to dokonce doporučený postup. Respektive se doporučuje začít (alespoň na čas) začít s konzumací nějakých antioxidantů jako jsou Maqui berry, Acai berry, baobab aj.. Tyto plody pomůžou škodliviny z těla rychleji zlikvidovat.
    Na závěr mám pro Vás ještě jednu špatnou zprávu. Očistné fáze, zejména u kožních problémů, mají několik cyklů. Je tedy skoro jisté, že po zlepšení stavu se opět po několika měsících dostaví zhoršení. V této fázi aplikujte opět výše popsaný postup.

    S pozdravem,
    GreenFit.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.