Poradna Medicol Chlorella Original 750 tablet

Autor: | Vloženo: 25.04.2013 000 17:06 | Témata: Poradna Medicol Chlorella Original 750 tablet

Nežádoucí účinky

Dobrý den. Chlorellu užívám asi 14 dní. Jsem sice méně unavená, ale mám pořád od rána do večera plný žaludek, i když nic nesním.Prostě pořád plná. Také chodím špatně na záchod a mám trochu zvětšené bricho. Příde mi, že sem možná i trochu nabrala. Jsou tyto rakce normální a mám počítat s tim, že za chvíli odezní, když na to tělo nebylo zvyklé?Přiznám se, že moc nedbám na pravidelnou stravu a na pravidelný příjem vitamínů. Nebo mám na tyto léky nějaký negativní vliv a je nutné je hned vysadit? Asi před měsícem jsem naplno vysadila kortikoidy(pod dohledem lékaře) prednison 20. Může to být i tím? Děkuji za odpověď.

  • 26. dubna 2013 - Oficiální zástupce obchodu Imunita-shop

    Dobrý den, za vaším problémem nejspíše stojí větší užití chlorelly najednou, než vaše tělo momentálně snese. Resp. pokud jste předtím neužívala zelené rostliny s chlorofylem, musíte najíždět na plnou dávku postupně. Nezmiňujete se na jaké jste momentálně dávce. Začíná se 1.den 1 tableta a každý den přidáváte další tabletu až se dostanete na plnou dávku. Ta se odvíjí od skutečnosti, zda užíváte preventivně,či jako plnou detoxikaci. Je však nutné opravdu dodržovat pitný režim,ne jen tablety zapít. Řasa váže vodu ze střeva a je nutné hodně tekutin v průběhu dne, aby se podpořilo vylučování. Chlorella na sebe váže těžké kovy a toxiny a není žádoucí, aby zůstávala ve střevech déle než je nutné. Pokud vás problémy do 2 dnů nepřejdou, snižte dávkování tak, aby jste se cítila v pohodě. Při větším užití probíhá detoxikace organismu a můžou nastat průvodní projevy. Tělo se čistí, s užíváním nepřestávejte, jen je třeba snížit dávku. Tělo si postupně zvykne a postupně najedete na dávku plnou.Neměla byste mít zácpu ani cítit nepříjemý tlak v břiše,nebo bolest. Zkuste také zvýšit pohybovou aktivitu ve smyslu "rozhýbání střev", sklenici teplé vody nalačno apd. Pokud byste měla nepříjemné pocity i nadále, zkuste nejprve užívat zelený ječmen a až poté najet na chlorellu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Tera

      26. dubna 2013 - Tera

      Děkuji moc za odpověď, velice mi pomohla. Vzhledem tomu, že u chlorelly neni žádný příbalový leták, tak jsem rovnou najela na plnou dávku(píše se cca 15 tablet denně)
      Ráda bych chlorellu používala dlouhodobě. Moje tělo to potřebuje jako sůl :)
      Ještě jednou moc děkuji, bála jsem se co se to děje, když si to ostatní tak moc chválili :)

      S pozdravem Tera


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.