Poradna LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1 l

Autor: | Vloženo: 08.09.2015 000 12:59 | Témata: Poradna LR Aloe Vera Drinking Gel Sivera 1 l

Jak dlouho by se měla užívat Sivera?

Sivera mi byla doporučena na očistu těla,mam problem s castym.zanětem moč.měchýře a ted mi zaléhají i uši???děkuji za odpověd

  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    8. září 2015

    Dobrý den, maximáně 3 lahve po sobě. Zánět ale způsobuje bakterie e-coli, na tu aloe nestačí. Zde doporučuji užívat pink grape první týden 2-2-2 a pak 1-0-1 do konce balení a případně zopakobat další měsíc. Najdete na http://www.shopeek.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Markéta Jírová

      9. září 2015 - Markéta Jírová

      děkuji moc za odpověd,ještě k tomu beru colostrum a probiotik 12...


    • Shopeek.cz

      9. září 2015 - Shopeek.cz

      Pokud berete colostrum, není potřeba brát probiotika, protože colostrum plní jejich funkci také. Osobně Vám mohu doporučit colostrum od českých kraviček z Beskyd, zpracované v Kopřivnici, které je kontrolováno nejen na vstupní surovině, ale především se po výrobě následně rozebere tobolka a zjišťuje se, zda obsah imunoglobulinů při výrobě neutrpěl a zachvoval si svoji výši i ve finální fázi - tomuto procesu se říká tzv. imunodifuze. Firma si tohle hlídá u každé šarže. Navíc colostrum obohatila i o vitamíny B a kyselinu listovou v denních doporučených dávkách, takže tělo si pak dokáže poradit s více problémy najednou. Cena je 290,- Kč za měsíční balení, viz: http://www.shopeek.cz...

      Proč je tak levné? Protože výrobce ví, že surovina je levná a neparazituje na tom, že se z colostra stal světový hit. Jeho účinek však určuje především hladina IGG na výstupu - tedy oficiálně naměřená hodnota přímo v tobolce. A to garantuje u každé šarže jen Kopřivnice, protože tuhle metodu umí.

      Ve stejné továrně se vyrábí i dažší verze, pro jinou značku, viz: http://www.shopeek.cz... ale ta zybtečně obsahuje víc colostra a nemá navíc další látky. Není totiž vždy přínosem dávat víc, to raději dočasně vzít víc tobolek, než jednu nadimenzovanou.


    • Markéta Jírová

      22. září 2015 - Markéta Jírová

      dobrý den,již týden užívám na vaše doporučení pink grape 2-2-2 a zatím žádné zlepšení???


    • Shopeek.cz

      22. září 2015 - Shopeek.cz

      Dobrý den, a na jaký problém Pink Grape užíváte? Já Vám ho doporučila na zánět moč. měchýře, kde se musí dodržovat i další pravidla - jako pitný režim 0,3 dcl na 10 kg váhy, vynechat cukry, kávu apod. Ono by chtělo i případně mít k dispozici laboratorní rozbor na bakterie E-coli, abychom věděli, jak moc jsou rozmnoženy. Některé ženy i nesprávně otírají intimní partie aproblém si dokola způsobují samy. Příčina se vždy dá dohledat. Pokud jste ho nasadila na zalehlé uši a nešlo o bakteriální zánět, tak nic nevyřešíme, protože zde může být příčina např. v ucpání mazem,na což stačí si dojít na ORL, aby vám na to koukli a případně "špunt" vyndali.

      Pokud byste chtěla totální restart organismu, pak to vyžaduje 3-měsíce a jde o kombinaci této kúry http://www.shopeek.cz..., která se doplní první mwsíc Deparimem (http://www.deparim.cz)

      My s lidmi pracujeme na základě krevních rozborů, abychom přesně věděli, co organismus potřebuje a řešili příčinu.


    • Markéta Jírová

      22. září 2015 - Markéta Jírová

      ano užívám ho na zánět moč.měchýře...myslím,že pitný režim dodržuji,jelikož na záněty trpím dost často...kultivace moči,byla take v pořádku???jsem z toho už zoufala???


    • Shopeek.cz

      22. září 2015 - Shopeek.cz

      A máte v moči jasně prokázané bakterie e-coli? Pokud jde o zánět způsobený kvasinkami, pak se na to musí jinak. A velkou roli v tom hrají jednoduché cukry v potravě. Takhle na dálku , bez jediného podkladu rozboru krve a moči nedokážu přesně definovat. Laborantka, se kterou spolupracuji, si navíc umí i říct, na co by se měly testy přesně zaměřit, aby se zjistila příčina. Ne každý zánět je totiž stejného původu.
      Pokud chcete, zkuste mi na mail [email protected] popsat, jak se Váš problém přesně projevuje - každý detail je důležitý. Od kdy Pink Grape užívátea zda ho berete vždy po jídle. Pokud již máte nějaké rozbory udělány, klidně mi je pošlete. Zpravidla hlavním problémem bývá, že lékaři dělají testy příliš obecné a příčina je pak nedohledatelná.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.