Poradna Energy Gynex 30 ml

Autor: | Vloženo: 01.08.2019 000 07:47 | Témata: Poradna Energy Gynex 30 ml

Co mi pomůže na nízkou sliznici?

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit dávkování Gynexu na srovnání cyklu a nízkou sliznici? Po porodu (3roky zpět) jsem byla na čištění zbytku placenty a od té doby jsem měla vždy slabou až skoro žádnou menstruaci. Řešit jsem to začala asi po roce, kdy jsme se chtěli snažil o druhé dítko a ono to nešlo. Tam se zjistilo, že mi sliznice skoro nedorůstá. Hormony jsem brala téměř dva roky a stejně se mimčo nepovedlo. Proto bych chtěla zkusit něco přírodního a když to nezabere na mimčo, tak mi to alespoň srovná cyklus, který je teď něco kolem 35 - 39 dnů.
Děkuji

  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    1. srpna 2019

    Dobrý den, miminek touto cestou už máme spousty. Je nejprve potřeba včistit tělo do hormonů a chemie a po té mu dát takové látky, které růst siznice podpoří. Chce to ale minimálně projít si 3-měsíční kúrou pro ženy, viz: https://doplnky-stravy.heureka.cz..., pak si nechat udělat hormonální profil a stav sliznice a pak ještě alespoň 3 měsíce se o ni nepokoušet a dávkovat Euniké Red 1-1-1 viz: https://doplnky-stravy.heureka.cz...

    Pokud to budete zkoušet dřív, nebude na to tělo připravené. Ono totiž nejde jen o nárůst sliznice, ale také její kvalitu. Pokud je příliš "tvrdá", vajíčko se v ní neuchytí. Proto musí mít povrch jemný a hladký. 13 let už tímhle způsobem ženám pomáháme. Některá neposlechne a otěhotní v rámci kúry (otěhotnět totiž problém opravdu při užívání není), ale už jaksi nepochopí, že porblém je právě v tom "uhnízdění" vajíčka na správném podkladu a jeho následná výživa. Takže organismus se pak plodu raději zbaví, než aby ho udržoval a on se pak špatně vyvíjel.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Jitka K.

      1. srpna 2019 - Jitka K.

      Děkuji za rychlou odpověď. Takže Gynex teď užívat nemám, ale místo toho podstoupím 3měsíční čištění těla a poté ještě 3 měsíce užívání Euniké Red? Jen jestli jsem to dobře pochopila.
      Jitka K.


    • Shopeek.cz

      1. srpna 2019 - Shopeek.cz

      Postup, co jsem napsala, máme ověřen, že funguje. Samozřejmě že jsou určitě i jiné metody, tato je však pro organismus jemu nejpřirozenější i co se týká souladu s přírodou. Takže zda se do toho pustíte je zcela jen na Vašem rozhodnutí. Zde je například popsán kompletně celý příběh ženy, která má nyní kluka už dvouletého https://www.alternativni-doktorka.cz...


    • Jitka K.

      8. srpna 2019 - Jitka K.

      Děkuji, určitě to vyzkouším.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.