Poradna Energy Gynex 30 ml

Autor: | Vloženo: 07.06.2018 000 10:21 | Témata: Poradna Energy Gynex 30 ml

Nepravidelná menstruace

Dobrý den,
vysadila jsem před rokem antikoncepci a menstruace se dostavovala dost nepravidelně, docela slabě a kolikrát i třeba s pětiměsíčním odstupem. Došla jsem ke svému gynekologovi, který zjistil cystu plnou krve. Mimo jiné už od útlého věku mám jeden vaječník větší. Doporučil Gynex a poslal mě na hormonální rozbor. Navíc řekl, že to vypadá tak, že bych měla každým dnem začít menstruovat. Je pravda, že mě pobolíval podbřišek, ale kde nic, tu nic. Běžela jsem tedy do lékárny pro Gynex a při dávkování 7-7-7 jsem do čtyřech dnů začala menstruovat. Došla jsem pak na hormonální rozbor, který byl v pořádku. Na vyšetření doktor zjistil, že cysta je pryč a vaječníky mám oba stejné už. Po tolika letech, kdy jsem už byla smířená s tím, že vaječník se už zkrátka nezmenší, se tomu tak skutečně stalo! Pro mě opravdu k neuvěření, byla jsem nadšená. Ale... už je to přes měsíc od poslední menstruace a zase nic. Gynex užívám pravidelně. První týden, jak už jsem zmínila dávkování 7-7-7, pak 5-5-5 a teď 5-5. Samozřejmě s týdenní pauzou po třech týdnech. V podbřišku mě občas slabě pobolívá, gynekolog na ultrazvuku viděl obsah, který tam je a měla bych ho menstruovat, ale máme už po termínu a opět se to nechce spustit :( Užívám Gynex špatně? Nebo je problém například v játrech? Doporučili byste něco jiného k užívání?

  •  ESHOP U Dzoudyho

    ESHOP U Dzoudyho

    7. června 2018

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Bohužel však nejsme lékaři, tudíž Vám nemůžeme poskytnout odbornou radu. Doporučíme Vám tedy, abyste konzultovala své potíže s Vaším gynekologem, popřípadně aby Vám doporučil další vyšetření nebo se obrátit konkrétně na firmu Energy, která přípravek Gynex vyrábí.

    Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásný den,

    E-shop U Džoudyho

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
  • Alžběta

    Alžběta

    7. června 2018

    Dobrý den Nikolo,
    po vysazení antikoncepce, při problémech s nepravidelnou menstruací nebo myomy či cystami máme velmi dobré zkušenosti na základě ohlasů od uživatelek s Glandincapsem - za studena lisovaný pupalkový olej https://vitaminy-a-mineraly.heureka.cz...
    Je dražší, protože olej je lisovaný za studena a ne jako u některých levnějších produktů, kde je olej zpracováván za tepla a nemá takovou účinnost. Z mého pohledu vyhozené peníze. Doporučuji a sama používám, co skutečně "funguje".
    Pokud se budete chtít ještě na něco zeptat ohledně tohoto či jiného doplňku stravy firmy Finclub, ráda Vám odpovím.
    Přeji krásný den.
    Alžběta

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Nikola

      11. června 2018 - Nikola

      Děkuji Vám za radu :)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.