Poradna Diochi Estrozin kapky 50 ml

Autor: | Vloženo: 09.04.2016 000 19:19 | Témata: Poradna Diochi Estrozin kapky 50 ml

Estrozin DIOCHI nebo Gynex ENERGY ?

Dá se říct, které z kapek jsou účinnější? Pokud lze takto odpovědět, potom proč ten který přípravek? Vím, že původce těchto preparátů pan Ďurina působil nejdříve ve fy Energy a poté ve fy Diochi. Nicméně složení preparátů není totožné. Jde mi o srovnání horm. hladin, neustálé špinění, noční pocení (údajně jsem v předčasném přechodu - 40 let), příšerná pleť plná boláků, ..... Děkuji za radu

  • 10. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

    Z praxe máme zkušenosti u žen s 3- měsíční kúrou Euniké for Woman - http://www.shopeek.cz..., která nastaví v organismu vše tak, jak je potřeba. A následně po ní ženy užívají pouze Euniké Red - http://www.shopeek.cz.... Výsledky mají a jsou spokojené, takže alespoň tohle Vám mohu poradit, co máme vyzkoušeno a ověřeno 7 let v praxi.
    Boláky na obličeji se také postupně během kúry vyřeší - někdy později. Otázkou je, co vše organismus zatěžuje a jak pracují hormony, které se ale postupně řeší formou přirozenou organismu.
    Nejvíc práce tam odvede česká chlorella z Třeboně, na kterou je u nás v ČR veden výzkum v Mikrobiologickém ústavu v Třeboni a odkud výrobce surovinu také získává - viz: http://www.ceskarasa.cz a pak také kotvičník zemní (tribullus terestris).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.