Poradna Beta Glucan Dětský sirup 100 ml 120 g

Autor: | Vloženo: 08.01.2017 000 21:07 | Témata: Poradna Beta Glucan Dětský sirup 100 ml 120 g

Dobry den,mohu podat psovi?

  • Alternativní doktorka

    Alternativní doktorka

    9. ledna 2017

    Dobrý den, ani psovi, ani dítěti. Umělé céčko, kterého tam je příliš, zanáší ledviny. Další zbytečnosti navíc opět nejsou vhodné pro zvíře. Pokud chcete Vašemu zvířtku s imunitou pomoci, vysypte obsah této tobolky a nechte ho to vylízat z ruky: http://www.qelife.cz...
    Jde pouze o přírodní látky, které využije jak lidský, tak i zvířecí organismus. osobně jsem s tím pár věcí u zvířat řešila včetně svého psa, kterému jsme tím pomohli zastavit nádor na varleti. Lze užívat vnitřně, ale i nasypat do rány (zastavuje perfekně krvácení a hojivost je velmi rychlá, obzvlášť u zvířat), nebo formou kašičky (smíchá se s kojeneckou vodou a lze nalít do ucha (při zánětu ucha ho vytáhne ven), na různé pohmožděniny a pod.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 9. ledna 2017 - Odpověď partnera sekce Mujlekarnik.cz

    Dobrý den,

    při podávání volně prodejných přípravků zvířatům bych radila vždy se držet rady veterináře, nebo kupovat přímo přípravky určené zvířatům. Některé látky, i ty pomocné, které jsou vodné pro člověka, nemusí být vodné pro zvířata. Na trhu jsou k dostání i sirupy s betaglukany přímo pro psy.

    Pěkný den a pevné zdraví přejí lékárníci týmu www.mujlekarnik.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Michaela

      9. ledna 2017 - Michaela

      Dekuji za informaci..Ja se prave veterinare ptala a nebyl problem,ale tusim,ze tam bylo davkovani od 15kg nebo od 3let..jednonz toho..radeji tedy kouknu bylozene po psim preparatu..jeste Vas nazor na jitrocelovy sirup s ceckem..ten jsme meli doporuceny pri zarudlem hrdle psa..pry se muze davat dlouhodobe a s ceckem o to lepe-na imunitu..


    • Karel

      9. ledna 2017 - Karel

      Veterinář asi neví, jak se umělé c vyrábí. Radši mu pořídíte kvalitní granule nebo mu dejte to, co radi alternativní doktorka. A hlavně studie ohledně céčka na imunitu, byly zmanipulovany, nemají pro ni žádný přínos a imunita člověka, natož zvířat, na to nereaguje. Věnuje psovi správnou peci ve stravě. Zarudlé hrdlo může mít právě z ni.


    • Mujlekarnik.cz

      9. ledna 2017 - Komentář partnera sekce Mujlekarnik.cz

      Dobrý den, Michaelo,

      pokud má veterinář dobré zkušenosti s jitrocelem, pak bych se držela jeho rady. Co se týče vit. C, pak sice imunostimulační účinky nemá, ale je to přirozený antioxidant a při onemocnění potřebuje organismus jeho vyšší příjem, proto mi jeho podávání přijde v pořádku. Dlouhodobé vysoké dávky vit. C mohou zatěžovat ledviny.

      Pěkný den přeje www.mujlekarnik.cz!


    • Alternativní doktorka

      9. ledna 2017 - Alternativní doktorka

      Lékárník by měl vědět, že dostupný vitamín C se vyrábí uměle a jde o kyselinu askorbovou, která je dostupná všude v potravinách coby konzervant. pro lidský organismus (natož zvířecí) nemá v této podobě vůbec žádný význam. Všichni, kdo do sebe cpou umělé céčko do sebe totiž dávají nesmyslnou chemii, čímž si zanašejí pokaždé ledviny,jelikož této formy máme v každé stravě dostatečnbý přísun.

      Jak se vyrábí vitamin C - kyselina askorbová:
      Čína zkoupí v USA modifikovanou kukuřici, necá na ni působit těžké kovy. Výsledkem této chemické reakce je sice vzorec dpovídající vitaminu C, ale důležitou roli v organismu hraje jeho "točivost".

      Pokud tedy chcete do těla zvířete dávat mermomocí doporučovaný vitamín C a betaglukany, volte vždy jen jejich přírodní formu. Betaglukany vyžvýká z houby shiitake či hiratake, a céčko ze šípku, červené papriky, jaho.
      Případně to jde nahradit tobolkami:
      Betagkukany včetně všech dalších látek: http://www.qelife.cz...
      Přírodní koncentrovaný zdroj céčka: https://www.kupnik.cz...

      Velmi rychle ale pracuje v případě nemoci právě Powerful Worker (http://www.qelife.cz...), který má skutečně zachované aktivní imunoglobliny, které aktivují imunitní systém, který si pak pořeší vše sám. Ostatně kdyby tomu tak nebylo, tak by každé mládě hned po porodu zemřelo.

      vítem ono je velmi důležité sledovat, jak a z čeho se produkt vyrábí. Chemie je pro organismus nepřirozená a zdánlivá pomoc znamená jen utlumení a časem se objeví v jiné formě. Ostatně proto se farmaceutický průmysl snaží své pacienty udržet, aby jeho byznys zkvétal. Ti,c o si umí pomoci přirozenou formou, nejsou jejich klienty nikdy.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.