Poradna Barny`s Triple Blend Extra silný 700 g

Autor: dawe | Vloženo: 11.11.2018 000 13:55 | Témata: Poradna Barny`s Triple Blend Extra silný 700 g

dawe

dawe

Málo kolagenu v denní dávce?

Dobrý den,
prosím, všude čtu, že doporučená dávka kolagenu je 3-10 gramů pro člověka, ale v jedné odměrce na den je pouze 37,5 miligramů kolagenu, není to tedy málo? protože pak je tedy rozdíl zhruba o 9960 miligramů!!!??

  • 11. listopadu 2018 - Oficiální zástupce obchodu LifeChi.cz

    Dobrý den,
    ano máte pravdu, co se týče obsahu kolagenu zdá se to být málo. Jen je potřeba ještě brát v úvahu kolik kolagenu přijímáme do těla během dne běžnou stravou.

    Například preparát PERPETUUM Geladrink obsahuje v jedné denní dávce 9000 mg kolagenu typu I, II, III. Což už je rapidní rozdíl. Také je zajímavé, že obsahuje kadidlovník (Boswellia serrata), který se již v historii používal mimo jiné právě na problémy s kloubním pohybovým aparátem.

    Hezký den přeje
    Tomáš Měřínský z LifeChi

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • dawe

      12. listopadu 2018 - dawe

      Děkuji za tip, ale má to háček - vámi uváděné Pepettuum je vlastně kapslový preparát, kde 14 kapslí denně obsahuje pouze přes 3000mg kolagenu, další látky v dobré míře a cena je tragická - 1199kč v průměru na 25 dní, klasický Geladrink na pití je na tom lépe, jedna dávka denně jenž obsahuje asi přes 8000mg kolagenu + další potřebné látky, ale zase cena - 700kč na 30 dní, to je kámen úrazu. Alavis/Barnys je cenově dle mě nejlepší produkt na trhu, bohužel s jediným mínusem ohledně množství kolagenu, což se dá řešit alternativní cestou, dokud i za cenu vyšší ceny nenavýší tuto látku.


  • 12. listopadu 2018 - Oficiální zástupce obchodu Barnys

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Barny´s Triple Blend Extra Silný je doplněk stravy spadající do potravin, není to lék. Doplňky stravy jsou pouze doplňkem běžného potravního režimu u zdravého člověka, tudíž pokrývají pouze část běžného denního příjmu potravin dle platných právních předpisů. Zpravidla je to 10 – 30 %, jinak by spadal do kategorie léků. Triple Blend není kolagenový produkt a nelze jej srovnávat s touto kategorií. Je primárně postaven na osvědčených chondroprotektivních živinách pro běžnou regeneraci a funkci pohybového aparátu. Přesto obsahuje i nízkomolekulární přírodní kolageny rybího původu s vysokou vstřebatelností pro zvýšení celkového synergického účinku všech látek.

    Z hlediska ceny a účinnosti značka Barny´s nabízí několik různých produktů tak, aby si zákazník mohl cíleně vybrat a kombinovat účinné produkty dle svých požadavků. Při větších obtížích je možné užívat např. doplněk stravy Barny´s Kloubní SupeMIX v tabletách sestavený na základě silných standardizovaných rostlinných výtažků včetně extraktu boswellie, kurkumy, zázvoru a brutnáku. Též je možné výživu doplnit o OSTEOeffect v prášku jako zdroj minerálních a stopových prvků. Při dotazech je možné se obrátit i na bezplatnou zákaznickou linku pro odbornou poradu.

    S přáním hodně zdraví

    Team Barny´s

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • dawe

      12. listopadu 2018 - dawe

      Děkuji za informace, ono by nebylo na škodu, kdyby se tato kolagenní látka povýšila i na úkor ceny, konečně by byl na trhu produkt, který by téměř splňoval všechny důležité látky v dostatečném množství, neboť ten kolagen je snad jediná látka, které je tu minimum, byť je taky důležitá. Rád bych si připlatil, ale nevadí, doplním to jiným zdrojem a Barnys...budu samozřejmě užívat nadále pro velmi praktickou stránku - což je 1 ranní dávka a ne žádné neustálé tabletkování během dne za nekřesťanské peníze.


    • Barnys

      13. listopadu 2018 - Oficiální zástupce obchodu Barnys

      Dobrý den,

      jak už jsme psali výše - Triple Blend není kolagenní doplněk stravy, ale chondroprotektivní. Pro doplnění kolagenu je potřeba zakoupit např. Klokan, nebo jiný kolagenní doplněk stravy.
      U doplňků stravy je zákonem dané, že mohou pokrývat jen 10-30% běžného denního příjmu potravního režimu. Jinak by spadaly do kategorie léků.

      S přáním hodně zdraví

      tým Barny´s


    • dawe

      14. listopadu 2018 - dawe

      Děkuji za všechny informace, kolagen určitě doplním


  • Shopeek.cz

    Shopeek.cz

    12. listopadu 2018

    Dobrý den, ono hlavně záleží, zda při zrpacování nezůstala jen mrtvá bílkovina či se zachovala trojitá helisa, která je pak v těle skutečně vstřebána a je aktivní. Zde jsou dvě možnosti - kolagen, který je živý a pochází z ryb aje takto dokonale zpracován (užívá např. plastický chirurg pan Měšťák) viz: https://doplnky-stravy.heureka.cz... a nebo česká verze, která obsahuje navíc krom rybích peptidů také CRA komplex, což vlastně umožňuje dostávat účinné látky přímo k místu, kde je poškození, což takový přípravek užívají např. bývala olympionička paní Stejskalová, nebo bývalý Muž roku Martin zach, který ve sportu sklízí jeden úspach za druhým, i když je na vozíčku kvůli něštastnému ochrnutí viz: https://doplnky-stravy.heureka.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • dawe

      12. listopadu 2018 - dawe

      To je zajímavé, ale vámi uváděné produkty postrádají zase další důležité látky, což je škoda


    • Shopeek.cz

      12. listopadu 2018 - Shopeek.cz

      A za jakým účelem produkt hledáte? Aby měl určité složení nebo aby to tělo plně využilo a umělo ho vstřebat a dál s ním pracovat? Co s ním chcete řešit? Prevenci nebo již vzniklé problémy? Jaké důležité látky máte na mysli?

      Jelikož jsme ušetřili před operacemi už spoustu babiček a dědečků z řad našich klientů, pomohli sportovcům na nohy a zarazili plno lidem odvápňování kostí při začínající osteoporoze, tak hledáme produkty, které v praxi fungují a první náznaky zlepšení nastávají již po 3 měsících. Např. při odvápnění kostí lze funkčnost sledovat na denzitometrii. Do artrózy III. stupně máme jistotu, že ji umíme vyřešit. Fotbalisté, tanečnice, baletky, gymnastky...ti všichni mají zápřah takový, že zde si nemůžeme jen tak hrát. Např. Scarlet má i antidopingový atest, což právě sportovci ocení. Proto je vždy potřeba myslet nejen na miligramy jednotlivých látek, ale hlavně na to, v jaké formě jsou a jak s nimi tělo dál pracuje.
      Už jsme se poučili z chyb minulosti, že ne každý produkt, co je nabušený, má výsledky. Naopak, jde o dobře poskládané látky a jejich využitelnost, což souvisí i s výrobními tehcnologiemi. Pokud přeci něco užívám déle jak 3 měsíce, musí to mít nějaký posun. Organismu 3 měsíce stačí na to, aby zaznamenal změnu. Pokud nemá, tak proč ho užívat?


    • dawe

      14. listopadu 2018 - dawe

      Já řeším už vzniklé problémy (koxartróza 1.stupně) a pro zmírnění potíží a oddálení TEP chci najít na trhu takový produkt, který bude splňovat potřebné kritéria - to je vhodnou denní dávku jak kolagenu, tak látek jako glukosamin sulfát, chondrotin sulfát a MSM. Zbytek potřebných vitamínů jako A,B,C,D,E apod. už získám stravou či v jiných produktech + pohyb. Souhlasím, že když určité chondroprotektiva ve výrobku nepůsobí za delší čas pozitivně na organismus, nemá smysl v tom pokračovat. Zatím jsem na začátku (přes měsíc), ale řeším nižší dávku kolagenu.


    • Shopeek.cz

      14. listopadu 2018 - Shopeek.cz

      Přečtěte si tento příběh, jde o oficiální stanovisko české olympijské naděje viz: zde odkaz https://www.shopeek.cz...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.