Poradna Barny`s Triple Blend Extra silný 700 g

Autor: | Vloženo: 10.06.2017 000 18:39 | Témata: Poradna Barny`s Triple Blend Extra silný 700 g

Škodí srdci?

Slyšela jsem, že sice pomáhá na klouby, ale, že je velmi škodlivý pro srdce. Jak to tedy je? Nerada bych si na jednu stranu pomohla a na druhou zas uškodila.

  • 10. června 2017 - Oficiální zástupce obchodu kulturistika.com

    Dobrý den,

    s tímto tvrzením jsme se ještě nesetkali, a marně přemášlíme nad tím, jaká že ze složek by mohla být pro srdce nebezpečná!
    Jedná se kloubní výživu, jejíž složky jsou složeny pouze z těch, které tvoří i naše chrupavky. K ohrožení svalů, kterým srdce taktéž je, by tedy hrozit ani v nejmenším nemělo.

    Pokud se však chcete jakémukoliv možnému riziku vyhnout, držte se dávkování, které je uvedeno výrobcem.

    Nutno však poznamenat, že rozborem bylo zjištěno, že tento produkt neobsahuje deklarované množství obsažených látek. Navíc jeho "chuť" je velmi nepříjemná.

    S přáním hezkého dne tým Kulturistika.com.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Radim

      11. června 2017 - Radim

      Nedá mi to nereagovat.

      "Nutno však poznamenat, že rozborem bylo zjištěno, že tento produkt neobsahuje deklarované množství obsažených látek."

      Není pravda, proč máte potřebu to překrucovat? Testován byl výrobek bez označení "Extra silný", tj. jiný výrobek. Ten se však již ani nevyrábí. Jak je to s testováním, nevím, distributor se proti výsledku ohradil a prý to bude rozporovat. Nicméně přípravek prokazatelně fungoval a pomáhal lidem s obtížemi a bolestmi kloubů, viz recenze uživatelů i zde na Heuréce. "Váš" přípravek má zde nula recenzí. To je jen konstatování, samozřejmě může také fungovat skvěle :-)

      Nicméně to vaše "deklarované" u náhradního produktu něco znamená? Nějakou 100% jistotu? Můžete to doložit? Čím?

      "Navíc jeho "chuť" je velmi nepříjemná.!"

      Chutná tak, jak chutnají jednotlivé složky dohromady. Když je něco ochucené, už s tím nic neuděláte, když je něco neochucené, ochutíte dle chuti. Přijde mi to univerzálnější. Navíc víte, co tam přidáváte a jakou to má kvalitu a vliv na zdraví. Popř. prostě stačí přidat do džusu, jogurtu, apod. Ale vidím, že i vámi doporučovaný přípravek se dodává bez ochucení, takže výrobek v tomto ohledu cajk.


    • Lenka

      16. srpna 2017 - Lenka

      Také se musím ohradit na obranu Triple Blend extra silný.Užívám již třetí balení- bez přestávky a moje artroza, kterou mám ve všech kloubech po celém těle a po celé páteři-podloženo rtg , ct - se nezhoršila- ba právě naopak nebolí mne klouby a záda tak jak před rokem a podle rtg snímků je - i když nepatrné, ale přece jen zlepšení.Navíc má komplexní složení a oproti produktu Osteo Triple Phase firmy Amix Nutrition obsahuje i kolageny.Jako nápoj s vodou lze dochutit třeba lžičkou marmelády, trocha šťávy nebo namíchat například do jogurtu.
      Přeji hezký den a zdravé klouby.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.