Poradna Barny`s Kloubní Supermix 60 tablet

Autor: | Vloženo: 24.09.2019 000 11:42 | Témata: Poradna Barny`s Kloubní Supermix 60 tablet

Mohu užívat denně Celadrin extra silný +kloubní superMix,když užívám léky:Emanera-1tableta,Euthyrox 50-0,5 tablety a Calcium/vitamin D3 rovněž denně?

Nemůže dojít k předávkování vitamíny?Nebo nějakému jinému neblahému vlivu na mé zdraví?Je mi 55 let.Ještě by mě zajímalo,jestli tento produkt obnovuje kloubní chrupavku nebo jen udržuje její stávající stav?Děkuji za odpověď.

  • 24. září 2019 - Oficiální zástupce značky Barny`s

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Značka Barny´s nabízí doplňky stravy včetně doplňků stravy pro klouby a kosti. Nejsou to léky, jsou určeny zejména zdravé populaci pro udržení zdraví. V případě vážnějších obtíží je vhodné dávkování upravit i s ohledem na hmotnost a věk a též doporučujeme o užívání doplňků stravy informovat Vašeho lékaře.
    Kapsle Celadrin Extra Silný inhibuje hlavně rozkladné enzymy v chrupavkách (lipooxigenázu), tudíž je regenerace chrupavčitých tkání rychlejší. Je k dostání i v krému. Dále podporuje zabudovávání glukosaminu do chrupavek. Sám o sobě tolik nevyživuje. Je velmi oblíbený u sportovců, u populace 55+ ,u lidi, kteří vykonávají fyzicky náročnější práci, váhově těžších lidí. Je to inovativní revoluční komplex rostlinných esterifikovaných mastných kyselin (EFAC) obohacený o vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Obsahuje tyto mastné kyseliny (EFAC): myristovou, myristoolejovou, palmitoolejovou, laurovou, palmitovou a olejovou z rostlinných olejů.
    Tyto mastné kyseliny fungují na zcela jiném principu než přípravky s obsahem glukosaminsulfátu a chondroitinsulfátu. Ve formě rychleji vstřebatelných kapslí se z trávicího traktu účinněji vstřebávají a snadno tak působí v buňkách cílových tkání. Sám o sobě tolik nevyživuje, je vhodné jej kombinovat s další výživou a ostatními chondroprotektivními látkami. Kloubní Supermix obsahuje 4 byliny, glukosaminsulfát a MSM.

    Kloubní Supermix obsahuje 4 byliny, glukosaminsulfátem a MSM v tabletách, tato receptura využívá poznatky tradiční čínské medicíny. Glukosaminsulfát a kolagen (typ II) jsou přirozenou součástí kloubní chrupavky. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Rostlinné extrakty s odkazem na historické užívání v lidovém léčitelství zvyšují komplexní efekt produktu.
    Oba produkty jsou k dostání v balení Celadrin Locomotive, kde slučují komplexní výživu o klouby pro dlouhodobé, udržovací i preventivní podávání.

    Po poradě s lékařem je možné výživu kloubů a kostí řešit i jinými doplňky stravy v prášku nebo v tabletách, popř. kapslích.

    S pozdravem
    tým Barny´s

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.