Poradna Barny`s ActivAloe Forte 3 x 500 ml

Autor: | Vloženo: 10.02.2020 000 23:26 | Témata: Poradna Barny`s ActivAloe Forte 3 x 500 ml

Kombinace omeprazol a aloe ...

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, zda mohu užívat šťávu z aloe, když užívám omeprazol? Omeprazol užívám ráno (někdy i večer) a šťávu bych užívala třeba v poledne. Omeprazol má ale učinek cca 12 hodin, tak zda by to nevadilo. Trpím na úpornou zácpu a reflux jícnu a již si nevím rady. Omeprazol mi vyhovuje, ale chtěla bych ještě pomoci s trávením :-) Mockrát děkuji.

  • 11. února 2020 - Oficiální zástupce značky Barny`s

    Dobrý den,
    Děkujeme za váš dotaz.

    Náš doplněk stravy Barny´s ACTIValoe lékárenská Aloe je určena k užívání pro fyzickou pohodu, k pročištění organismu, pro fungující imunitní systém.
    Podporuje správnou funkci střev, napomáhá dobrému trávení, podporuje pravidelné vyprazdňování a pomáhá udržovat normální hladinu glukosy v krvi jako součást zdravého životního stylu (EFSA: ID 3721, 3947, 4331).
    Dávku doporučujeme užívat nalačno. Důvodem je dostatečné vstřebání cenných látek, jako jsou vitaminy, minerály, stopové prvky, vláknina, enzymy a další. Dále doporučujeme užívat Aloe s odstupem alespoň 2 hodin od dalších přípravků.
    Všeobecně, dle platné legislativy jsou doplňky stravy určené zdravé populaci pro udržení zdraví. Při různých léčených onemocněních doporučujeme obrátit se na vašeho ošetřujícího lékaře.
    Hezký den!
    Tým Barny´ s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.