Poradna Areko Ovosan 90 kapslí

Autor: | Vloženo: 07.04.2011 000 07:04 | Témata: Poradna Areko Ovosan 90 kapslí

Dobrý den zajímá mě zda má ovosan opravdu nějaký příznivý vliv při onkologickém onemocnění?

  • Tomáš Florian

    Tomáš Florian

    7. dubna 2011

    Dobrý den,
    co se týká onkologických onemocnění vše včetně užívání potravních doplňků, mezi které se řadí i Ovosan, bych konzultoval s ošetřujícím lékařem.

    Přípravek Ovosan obsahující ether-fosfolipidu PNAE, který byl testován v in vitro z dostupných vědeckých studíí ( RNDr.Jindřich Kára DrSc. "ether fosfolipid PNAE proti nádorovým buňkám: Prevence a terapie metastáz"), vyplývá vysoce pozitivní vliv této chemické substance na indukci apoptozy nádorových buněk zejména mechanismem kumulování jako neodbouratelného substrátu (zdravé buňky jej dokáží metabolizovat) a inhibicí proteinkinázy C, která je nástrojem pro rozvoj rakovinového bujení. Všechna tato data byla popsána na "in vitro" pokusech s maligními buněčnými liniemi.

    Je otázkou proč při tak nadějných pokusech in vitro zůstala tato nadějná látka pouze na úrovni potravního doplňku.

    Tento preparát má řadu zastánců a stejně velkou řadu odpůrců. Co se týká daného preparátu jak už jsem psal odkázal bych Vás na onkologa, pokud byste chtěl více informací o produktu na www.ovosan.cz je info mail, i zelená linka, kde Vám jistě rádi poradí víc. Pěkný večer Tomáš Florian

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.