Poradna Apotex Colafit 60 kostiček

Autor: | Vloženo: 30.04.2013 000 20:49 | Témata: Poradna Apotex Colafit 60 kostiček

Bolesti kloubu a vazu pri behu and po behani

Jsem zacatecnik v behani, zacala jsem v lete chodit 60 minut, ted vydrzim behat 40 minut (6 km) v kuse - to asi od ledna. Nicmene cim vice beham tim vice mi cele telo praska, Kdyz v leze tocim nohou ve vzduchu, citim kycle preskakujici, kdyz se zvedam rukama ci delam kliky, rupu mi lopatky a ramenni klouby. Leva noha boli, levy zadni vaz u kola specialne jiz 2 mesice. Vaha 85 (zacala jsem na 99 kg 2 roky nazpet), vyska 163 cm, 38 let. Citim se fajn v prubehi behani, nic neboli. V klidu ovsem kdyz se zvedam, nez vse rozchodim trva dlouho.I s vyssi vahou, jsem nikdy nemela kloubni problemy, az ted. Jaky pripravek by mi mohl pomoci, otec ma artrozu, rada bych preventivne resit. Prosim o radu.

  • 2. května 2013 - Oficiální zástupce obchodu Prozdravi.cz

    Dobrý den,

    Vážená paní, jste jen další obětí novodobých falešných mýtů:

    http://www.celostnimedicina.cz...

    - článek vysvětluje, kdy se naše tělo začne naplno regenerovat a proč současná módní vlna sportování není nic dobrého pro zdravou dlouhověkost. Tím zdaleka nemyslím jen tzv. „adrenalinové sporty“, ale všechny aktivity, které jsou v protikladu ke klidu duševnímu i tělesnému.

    Co se týká opotřebení koubních chrupavek, to je řešitelné kvalitní a fungující kloubní výživou - v účinnosti prodávaných produktů jsou ale veliké rozdíly.

    Nejúčinnější kloubní výživa, jakou znám (a kterou jsem také sám dlouhodobě užíval), má jako základní účinné složky cetylované deriváty kyseliny myristové a myristolejové. Z nich je v tuto chvíli na trhu jednoznačně nejlepší produkt http://www.prozdravi.cz....

    Mé nejlepší zkušenosti s tímto výjimečným produktem najdete zde:

    http://www.celostnimedicina.cz...


    S pozdravem
    MUDr. Ladislav Šafránek
    [email protected]
    http://www.prozdravi.cz/
    http://www.celostnimedicina.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.