Poradna Alavis Maxima Triple Blend Extra Silný 700 g

Autor: Petr Zikmund | Vloženo: 19.11.2020 000 22:30 | Témata: Poradna Alavis Maxima Triple Blend Extra Silný 700 g

Petr Zikmund

Alavis Maxima Triple extra

Vážení .. je mně 64 let ... Alavis užívám již podruhé ... Nyní jsem zjistil , že zhruba po 2 měsících používání jsem si udělal doporučenou pauzu - přestávku , přestal jsem cca na měsíc užívat a světe div se obě kolena mě opravdu přestala bolet ( mám gonartrozu 4 a 3 stupně . Prostě přestalo mně v kolenou píchat a bolet ( dříve i při chůzi zer schodů ) . No a nyní asi po té měsíční přestávce jsem opět začal Alavis užívat a asi po 7 dnech zjisšťuji , že kolena malinko začínají bolet a navíc se přidala bolest v pravé kyčli . Protože už užívám s přesatávkami druhé velké balení , tak jsem si vytvořil takové své vysvětlení :

Mám pocit , že ten ALAVIS mně fakt pomáhá a to velmi , ale jeho účinek se v mém případě projeví až s odstupem po skončení užívání . Je toto vůbec možné ????

  • 20. listopadu 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    výživa kloubů má význam v průběhu celého našeho života, obzvlášť po 40. roce věku, kdy již dochází k opotřebování kloubních chrupavek, případně k degenerativním změnám. Zdravý člověk by proto měl dbát na včasnou výživu chrupavek a kostí. Sami ale dobře víme, že to děláme až v momentu, kdy se objeví větší obtíže.

    Doplněk stravy ALAVIS™ MAXIMA Triple Blend Extra Silný obsahuje ultra čistou podobu látky MSM Lignisul® (organická sloučenina síry), chondroprotektivní látky chondroitinsulfát a glukosaminsulfát, značkové kolageny a vitamin C značky NUTRA-C™. Všechny tyto složky mají svoje místo a využití. Představuje komplexní kloubní výživu, takže jste si zvolil správnou variantu.

    Co se týče užívání, krátkodobé užívání ztrácí smysl, proto doporučujeme užívat dlouhodobě, v řádu několika měsíců nebo i let a určitě bychom vám neradili, abyste si po 2 měsících užívání dělal jakoukoli pauzu. Vstřebávání a zabudovávání účinných látek na místo určení má svůj čas a u každého je to individuálně, protože závisí od různých faktorů, jakými jsou věk, zdravotní stav, stav tenkého střeva, pitný režim, kondice, poměr svalové a tukové tkáně, příjem jiných doplňků stravy či léčiv, užívání před nebo jídle.

    U tohoto doplňku stravy dochází k postupnému zabudovávání aktivních látek v organismu a je důležité ho užívat, jak zmiňujeme několik měsíců nebo i let, aby to užívání mělo smysl a mělo koncový efekt.

    Zdůrazňujeme ještě poctivý pitný režim při užívání doplňků stravy v práškované formě. Aktivní látky je nutno pořádně rozmíchat v minimálně 250 ml vody, nechat 5–7 minut odstát a obsah sklenky vypít do 20 minut. Při nedostatku pitného režimu se nemají účinné složky šanci dostat do cílových míst a celkové užívání by tak ztrácelo smysl a účinek.

    Hezký den

    L. Kulichová

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 20. listopadu 2020

    Pěkný den.

    Látky obsažené v tomto přípravku (glukosamin a chondroitin) jsou takzvaná pomalu působící léčiva u osteoartrózy (SYSADOA) https://cs.wikipedia.org...
    Nástup jejich účinku bývá tak po měsíci a měl by trvat ještě nějakou dobu po vysazení. Obvykle se užívají v kuse minimálně tři měsíce.

    Loučí se tým Mujlekarnik.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.