Poradna Doplňky stravy


Autor: | Vloženo: 18.11.2016 000 13:10 | Témata: Poradna Doplňky stravy

Jak proti chripce?

Dobrý den,

zajímalo by mě jaké byste měli doporučení proti chřipce pokud byl člověk očkován?

Předem děkuji,

  • Lenka Skřivánková

    Lenka Skřivánková

    18. listopadu 2016

    Dobrý den, doporučuji z našich přírodních produktů OK Alfu a vitamíny Factor Base Kids. Oba produkty najdete v mém e-shopu www.bylinky-prozdravi.cz
    S milým pozdravem Lenka Skřivánková

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)
  • Josef Dohnal

    Josef Dohnal

    18. listopadu 2016

    Dobrý den, očkování je zbytečné, je lepší proti virům podpořit vlastní imunitu kvalitním ovocem, zeleninou a v neposlední řadě i doplňky stravy. Výborné je ovoce či byliny, které obsahují hodně polyfenolů např. Cistus incanus, ale třeba i kustovnice, aloe vera gel, zázvor a mnoho dalších. Výborný je i kokosový olej extra panenský nerafinovaný každý den lžičku. Doporučil bych popíjet čaj z Cistu http://www.produkty.top... , který je sypaný a balení vám vydrží hodně dlouho. Je dobré ho mít po ruce a v počátečních příznacích jej začít popíjet. Silnější a účinnější jsou kapsle http://www.produkty.top...

    Přeji plné zdraví.

    Josef Dohnal
    www.produkty.top

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 18. listopadu 2016 - Oficiální zástupce obchodu lrsvet.cz

    Zdravím Vás,
    zkuste se podívat na překlady studií o Colostru: "<a href="http://www.colostrum-info.cz... a očkování proti chřipce</strong></a>", "<a href="http://www.colostrum-info.cz... colostrum a funkce imunity</strong></a>".

    Na trhu je řada značek, nejúčinnější jsou Colostra odebíraná do 12 až 24 hodin po otelení a zpracovávaná za studena (bez pasterizace). My preferujeme německoui kvalitu od LR: <a href="http://www.produkty.top...;

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (1)
  • Pavel Horelica

    Pavel Horelica

    20. listopadu 2016

    Můžete zkusit klasické domáci rady :)

    http://www.rehabilitace.info...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    9. ledna 2017

    Dobrý den,

    jak by řekl jeden známý politik "ta otázka je špatně položena".
    Vyloženě proti chřipce kromě očkování nic není, jsou jen produkty, které pomohou stimulovat imunity a když se setkáte s chřipkovým virem, tak se sice u Vás usídlí, ale díky zvýšené imunitě nemoc nepropukne. Zvítězí imunitní systém.

    Na zvýšení imunity lze užívat preventivně: výtažky z hub a to hlíva, reshi, shitakee. Je nutné užívat dlouhodobě několik týdnů až měsíců před zimou, obvykle se začíná s koncem podzimu a užívá třeba až do března.
    Účinek u někoho výborný, u jiného jedince nulový. Bohužel každý má jinak nastavený organismus, s tím se nedá nic dělat.

    Dalším výborným doplňkem je glutamin v dávkách 2-3g denně, nejlépe ráno na lačno. Lze užívat jak dlouhodobě nonstop nebo cyklovat 2 týdny v kuse a 2 týdny pauza nebo nárazově při oslabení imunity.
    Glutamin je zřejmě nejlepší možností jak oddálit počínající onemocnění, tj. stav, kdy cítíte první den až dva, že na Vás "něco leze". V této fázi může glutamin rychle stimulovat imunitní systém a zastavit "rozjetí" nemoci v plné míře. Dávkování glutaminu je pak 3x denně 2-3g (ráno, po obědě a večer před spánkem) po dobu dvou až tří dnů.

    Další z přírodních látek je Echinacea. Doporučuji vynechat tablety, kapsle a buďto koupit čistý lihový extrakt nebo sehnat samotnou sušenou drcenou bylinu (květ a osemení), z toho 1 čajovou lžičku denně.
    Echinacea nejlépe funguje preventivně, při začátku onemocnění již nepomůže. Problémem bývá krátkodobost užívání - po 4-6 týdnech se doporučuje na stejně dlouhou dobu vysadit.

    Jsou další možnosti, ale toho jsou pravděpodobně nejdostupnější varianty (i cenově).


    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Alternativní doktorka

    Alternativní doktorka

    9. ledna 2017

    V první řadě se vykašlete na nesmylsy, jako je očkování. Dostaňte ze sebe vše, co organismus zatěžuje, aby mohla být imunita správně aktivována. Nesrážejte teploty a pokud nějaká nemoc propukne, tak v žádném případě tělu nebraňte. Blokovat nemoc léky a tlumícími prostředky či dokonce nesmyslným očkováním sice možná vyřeší problém na krátkou dobu, ale oblbne imunitu a ta pak už nefunguje správně, je narušena a mikroorganismy, které v těle nemají co dělat, pak mají mejdan. Ten se rozjede naplno, jakmile je tělo v nějkém výkyvu - stačí i stres. Já osobně od mala mám jen domácí péči a díky tomu nyní čelím všemu možnému levou zadní. Pokud mi organismus zachytne nějaký atak (čelila jsem i klientovi, který přišel s prasečí chřipkou), imunita nejprve vyvolá rýmu (na 2 hodinky), pokud to nestačí a bacil je silnější, pak si zvedne teplotu na takovou hranici, kterou potřebuje. Za 4 hodiny je po všem i bez léku. Ostatně napravit lékaři rozsekanou imunitu nějakou chvíli trvá. Více mé příběhy na www.alternativni-doktorka.cz , kde stále ještě nemám zvěřejněny ty nejvážnější.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • AminoMax.cz

    AminoMax.cz

    9. ledna 2017

    A ještě doplnění...

    kolostrum samozřejmě také funguje (opět a bohužel jak u koho, narozdíl od glutaminu). Cena je poměrně vysoká, může být dobrou volbou, ale nemusí.
    Je vhodné dlouhodobé dávkování předem preventivně, v již nemocném a oslabeném organismu nepomůže nemoc najednou zastavit, může ulehčit průběh.

    Další rady jsou zvýšený přísun vitamínu C. Zapomeňte na rady 100mg nebo 500mg vitamínu C. Pro potlačení nemoci je dávkování 3x denně 1g vitamínu C po dobu 3 dnů. Poté vysadit nebo snížit na 500mg. Konzumace ovoce a zeleniny velmi pomůže zlepšit využití vitamínu C. Dlouhodobě takto vysoké dávky nejsou vhodné (pouze první 3 dny a pokud to nepomůže, tak snížit).

    Další byliny a koření: zázvor - zejména onemocnění horních cest dýchacích, hřebíček, černý pepř (uvařit čaj, je účinný, ale málokdo to pak zvládne vypít).
    Některé adaptogeny (leuzea, eleuterokok, ženšen). Rakytník moc účinný není.

    Dále už jen otužování - sprchování ledovou vodou. Ze začátku stačí jen krátce střídat teplou a studenou sprchu třeba po 10-20 sekundách, třeba jen 2 minuty a postupně prodlužovat.


    Přeji příjemný den.

    ___
    S pozdravem,
    Pavel Drška,

    obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
    Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
    http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)
    • Alternativní doktorka

      9. ledna 2017 - Alternativní doktorka

      Musím oponovat, colostrum drahé není. Stačí jen vědět, kde se vyrábí. A pomáhá všem, když má zachovánu hladinu igg i na výstupu, tedy přímo v tobolce, což lze zjistit imunodifuzí. Velmi ráda s ním pracuji - 60 tobolek za 290 Kč viz: http://www.qelife.cz...
      Používáme i u onkologických pacientů, kde se musí jet na jistotu.

      Vitamín C je velký omyl. Zjistěte si, jak se vyrábí a pak ho přestanete doporučovat. Místo nějakého syntetického céčka, kterého už takhle máme předimenzováno v potravinářském průmyslu coby konzervant kyselina askorbová, měl by člověk posilovat imunitu jinými prostředky, a to primárně stravou. Perfektní je čeksý výzkum viz: http://www.ceskarasa.cz - zde jde ale o delší dobu. Rychleji to umí colostrum. Nicméně jakmile udeří silnější bakterie či vir, pak je lepší použít tohle:http://www.qelife.cz... Kromě běžných nemocí typu chřipka, angína, streptokoková infekce mi vyřešil u klientů plicní chlamydie, aktivní boreliozu, herpes viry, spálovou angínu a jiné... bez použití jiných medikamentů. Primárně se musí cílit na náš obranný systém - tedy imunitu. Ta, když šlape, není léku třeba. A když nešlape, tak se jí může lehce pomoci, ale nijak zásadně ji neovlivňovat či dokonce tlumit, což dělají léky.


    • AminoMax.cz

      10. ledna 2017 - AminoMax.cz

      Vitamín C se vyrábí biofermentačně, tj. přirozeně biologicky. Není na tom nic chemického, nežádoucího.

      Ono právěže bylo dokázáno, že čistý vitamín C ve velkých dávkách je dokonce účinnější v boji proti nachlazení, což souvisí jen a jen s velikostí dávky. A to zase souvisí se znečištěností prostředí ve kterém se člověk pohybuje a s kvalitou stravy, kterou konzumuje - např. uzeniny enormně zvyšují spotřebu vitamínu C coby antioxidantu a doplnění z běžné stravy bohužel nestačí.

      Stejně tak výroba kolostra z nativního prvního mléka, kde se jen separují a koncentrují jednotlivé složky od sebe je více fyzikální než chemický proces. K separaci kolostra, úpravě ph a jiným procesům se používá více chemikálií, síran amonný, NaOH a je to stejně tak "chemické" jako zmíněný vitamín C.

      Přeji příjemný den.

      ___
      S pozdravem,
      Pavel Drška,

      obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
      Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
      http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]


    • Alternativní doktorka

      10. ledna 2017 - Alternativní doktorka

      A tohle jste vzal kde? :) Céčkose vyrábí z modifikované kukuřice za působení těžkých kovů v Číně a jde momentálně o nejlepší byznys na světě. Paradoxně v uzenínách ono C máte v podobě kyseliny askorbové, coby konzervantu. A poslední studie ukazují, že Céčko není potřeba doplňovat, neboť coby antioxidant dělá víc škody, když ho máme dostatek všude v potravinách právě ve formě konzervantu.Málokterý výrobce doplňků stravy šáhne po jeho dražší formě :) Chemický vzorec má stejný, tak proč by to někdo řešil :)

      A co se týká kolostra, byl jste někdy u jeho výroby?


    • AminoMax.cz

      10. ledna 2017 - AminoMax.cz

      Já se s Vámi nechci přít, mám vystudovanou chemii, potravinářství a vím, jak se tyto látky vyrábí a extrahují. Vitamín C se vyrábí biofermentací glukózy, galaktózy, případně sorbitolu za přítomnosti vyšlechtěných kultur mikroorganismů. Někde v Číně to možná v nějaké garáži dělají ještě původním způsobem starým přes 70 let, ale to se tady dávno nedělá. Ani se to finančně nevyplatí.
      Uzeniny se konzervují především dusitanem sodným, stejně tak výrobky v konzervách až na výjimky. Důvodem je nebezpečí možného vzniku botulotoxinu, aflatoxinů a jiných mykotických jedů.

      Myslím, že pro čtenáře je tato diskuse bezvýznamná. Navrhuji si ve volném čase popovídat po emailu - můj znáte.


      Přeji příjemný den.

      ___
      S pozdravem,
      Pavel Drška,

      obchodní zastoupení a distribuce fy aminoMax,
      Sportovní výživa aminoMax.cz - pro svaly to nejlepší
      http://www.aminomax.cz , mailto: [email protected]


    • Alternativní doktorka

      10. ledna 2017 - Alternativní doktorka

      V tom případě ale neraďte lidem, že si mají zvýšit přísun vitaminu C, kterého tak jako tak máme při běžné konzumaci abnormálně (jak jsem se zmínila - jde o konzervant kyselinu askorbovou, kterou najdete téměř všude). Nadbytek vitaminu C může vyprovokovat tvorbu ledvinových kamenů, průjem či kožní vyrážku. Tohle prosím, nešiřte. O vitamínu C to v moderní době opravdu není a naopak tyto informace lidem škodí.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.