Kulíšek sáčky 10 x 6,8 g
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
, zakoupeno v Lékárna.cz
- Pomohl nám při zvracení pětiletého syna, po půldenním zvracení (kdy neudržel v sobě ani tekutiny, ani žádné jídlo) jsme začali dávat lžičku roztoku Kulíšek po 5 min a to byla jediná věc, kterou syn udržel v žaludku. Postupně jsme po hodině přidávali počet lžiček a dále už syn nezvracel.
, zakoupeno v centralnilekarna.cz
- dobrý účinek
dle zkušeností, dobrý a účinný přípravek
, zakoupeno v sLéky.cz
Nezkouším, kupuji osvědčené zboží.
Parametry produktu
Popis produktu
BALENÍ 10 sáčků (sypký prášek)
DÁVKOVÁNÍ
Obsah 1 sáčku rozpusťte v 250 ml převařené kojenecké vody.
Podávejte vychlazené z láhve, hrnečku nebo po lžičkách.
POPIS
INDIKACE:
- vhodné kojence již od ukončeného 4. měsíce,
- vhodné pro děti, dospělé v případě průjmu, zvracení,
horečnatých onemocněních spojených s pocením, * vhodné...
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v Lékárna.cz
- pomáhá
- Nepoužitelné
- Nechutně slaná chuť s pachutí čehoci nevím chemického. Jestli toto dostanete do dítěte, tak to už dřív do něj dostanete klasickou štávu a není potřeba kupovat KULÍŠKA, Nechápu jak si toto někdo může chválit, jedině že mají ty děti vyžrané chutové bunky a necítí co pijí. Dítku 3 roky nenakecám, že je to dobré. Letělo to do koše a musela jsem se spokojit opět se štávou a čajem..
Vyhozené peníze.. spíše na posrání a z ke zvracení kdo potřebuje..
, zakoupeno v centralnilekarna.cz
- dobrý účinek
dle zkušeností, dobrý a účinný přípravek
, zakoupeno v sLéky.cz
Nezkouším, kupuji osvědčené zboží.
- fakt hnusna chut
jak mam donutit rok a pul stare dite tenhle hnus vypit??
, zakoupeno v Dr. Max lékárna
Doporučuji !