Colafit Slim s glukomannanem 120 tablet
Recenze
- splňuje inzerované vlastnosti
dobrá cena
, zakoupeno v Lékárna.cz
- Již v minulosti jsem tento produkt užívala a výrazně se snížila moje hladina cholesterolu v krvi
Nyní jsem po operaci štítné žlázy a zvýšila se mi hladina cholesterolu v krvi.Zatím nechci užívat žádné léky,proto jsem po zkušenosti z minulého užívání produktu opět chtěla tento produkt využít.
Produkt používám dle návodu vždy před jídlem,tobolky jsou sice větší,ale lze je snadno spolknout.
Určitě bych tento produkt doporučila známým,kteří potřebují snížit hladinu cholesterolu v krvi.
Cenově je srovnatelný s ostatními výrobky jako doplněk stravy., zakoupeno v První-lékárna.cz
Produkt doporučuji.
Složka
Obsah
Glukomannan 3000 mg
Chitosan 900 mg
Vápník z vaječných skořápek (uhličitan vápenatý) 240 mg (30% DDD)
Vitamín C (kys. Askorbová) 60 mg (75% DDD)
Kolagen typu I lyofilizovaný (atelokolagen) 6 mg
Chrom (pikolinát chromitý) 30 µg (75% DDD)
DDD - denní doporučená dávka
Doporučené dávkování
V rámci nízkoenergetické diety, 3 krát denně 2 tobolky 30 minut před jídlem, dobře zapít 1-2 sklenicemi vody. Tobolky se polykají celé a před užitím se neotevírají.
Popis složek
Glukomannan je přírodní polysacharid, vláknina, která v žaludku mírně nabobtná a zgelovatí. Tím dojde k zaplnění žaludku, vytvoří se pocit nasycenosti. Člověk nemá potřebu přejídat se, a tím přispívá ke snížení hmotnosti.
V rámci nízkoenergetické diety přispívá ke snížení hmotnosti
Přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi (Podmínka: Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 4 g glukomannanu denně)
Chitosan – nevstřebatelný polysacharid s vysokou vazebnou schopností. Při přívodu 3 g chitosanu denně přispívá chitosan k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
Chrom - přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi
Vápník - Je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů. Přispívá k vyváženému stavu mezi příjmem a výdejem energie (nemělo by tedy docházet k přírůstku či úbytku hmotnosti)
Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému a k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek, zubů a kůže.
Při vývoji Colafit Slimu s glukomanannem jsme vycházeli z principu, že chceme nejen hubnout, ale zároveň se chránit tak, abychom netrpěli nedostatkem látek, které by mohly organismu při dodržování různých diet chybět. Mysleme nejen na snížení hmotnosti, ale i na udržení zdraví. Krása a zdraví jdou totiž ruku v ruce.
Skladování
Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
- Hmotnost obsahu: 105,7 g ± 5 %
- Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívat jako náhradu pestré stravy. Přirozeně neobsahuje cukr.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- Opravdu nemám pocit hladu a chuť na sladké vůbec.
Koupila jsem ve slevě a jsem spokojená.
- splňuje inzerované vlastnosti
dobrá cena
, zakoupeno v Lékárna.cz
Cenově je srovnatelný s ostatními výrobky jako doplněk stravy.- stejne http://expresdieta.cz/colafit-slim/
Nepocítila jsem změnu
, zakoupeno v První-lékárna.cz
Produkt doporučuji.
, zakoupeno v Dr. Max lékárna
- zaručeně funguje
S produktem mám skvělé zkušenosti
- Naprosto žádný účinek
Žádná změna , na mne tento produkt vůbec neůčinkoval
, zakoupeno v První-lékárna.cz
- pomáhá při bolesti kloubů
doporučuji
, zakoupeno v Prozdravi.cz
- Nepozorovala jsem nic
Nefunguje vůbec !!!
, zakoupeno v EU Lékárna
- skvělý doplněk stravy který skloubí doplnění kolagenu s úbytkem nějakého toho cantimetru
- může vyvolat průjem
Colafit Slim s chitosanem mi vyhovuje lépe, Glukomannan mi zřejmně nedělá dobře