Poradna Doplňky stravy


Autor: | Vloženo: 28.12.2015 000 19:22 | Témata: Poradna Doplňky stravy

Dýchací cesty

Dobrý den.Je mi 50 let.Již několik let trpím usazováním hlenu mezi nosem a ústy (zezadu na měkkém patře), jako když se tam člověku usadí po nachlazení a ten ho odkašle. Mně to bohužel nejde, mám ho tam ve dne v noci po celý rok. Už mi seškrabávali nosní sliznici, pak jsem byla u mudr. Lence, který mi tam něco vypaloval, pak mi v narkóze seškrabávali nějaký výrůstek po nosní mandli, ale v podstatě to mám horší a horší. Samozřejmě jsem vyzkoušela i léčitele, čínskou medicínu u lékaře v Č.Budějovicích a stále nic. Neustále žvýkám, protože tím trochu přehluším ten pocit zahlenění. Večer z toho zatékání nemůžu usnout a ráno si běžím ihned vypláchnout ústa, jsem zahleněná, snažím se odkašlávat, ale marně. Prosím o radu. Děkuji.Jiřina

  • Fyto-kosmetika

    Fyto-kosmetika

    28. prosince 2015

    Dobrý den Jiřino,
    doporučuji Vám preparát DIOCHI Detoxin nejlépe v kombinaci s olejem z černého kmínu
    Vše můžete zakoupit i v naší kamenné prodejně v Č.Budějovicích
    Odkazy posílám níže
    http://www.fyto-kosmetika.cz...
    http://www.fyto-kosmetika.cz...

    Přeji Vám hezký den a vše nej do roku 2016
    S pozdravem
    Jiri Boubal

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 28. prosince 2015 - Oficiální zástupce obchodu Shopeek.cz

    Dobrý den, pokud by tento stav vyvolávala nějaká bakterie či virus, pak Vám doporučím tento přípravek, který plno věcí umí pořešit http://www.shopeek.cz... Pokud by šlo o nějaké zánětlivé ložisko, tak bych doporučila kombinaci této 3-měsíční intenzivní kúry http://www.shopeek.cz... a k tomu v prvním měsíci přidala Deparim http://www.shopeek.cz.... Tato kombinace se nám totiž osvědčila u idí, co v těle měli různé problémy a do 3 měsíců odezněly. Obsahuje českou vědeck zkoumanou sladkovodní řasu z Třeboně, o které se ví plno věcí - viz: http://www.ceskarasa.cz... Např. u jedné ženy, která měla ložisko v zádech po dobu 10ti let a opakovaně jí ho chirurgové odstraňovali, se v prvním měsíci zmíněné kúry dostalo na povrch, prasklo, vyčistilo a zahojilo. Není po tom ani památka. Obdobně jsme řešili i psa, co mělbulku na zadním kyčli, která během 3 let vyrostla do velikosti tenisáku. Reagovalo to stejně a pes je po 4 měsicích bez bulky. Tělo totiž nastaví samo opravné procesy, když mu v tom pomůžete nechemickou cestou.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Charming.cz

    Charming.cz

    2. ledna 2016

    Dobrý den,

    prosím Vás jakou máte skladbu stravy? Doporučila bych Vám v tuto chvíli vynechat mléko a mléčné výrobky, maso a masné výrobky a detoxikovat se. Způsoby detoxikace jsou různé, ale všechny by měly být doprovázeny změnou stravovacích, alespoň po dobu detoxikace.
    Pokud jste se ještě nedetoxikovala, ozvěte se mi, pomohu Vám vybrat pro Vás nejpříjemnější způsob detoxikace, např. http://www.charming.cz...

    Sama jsem si nedávno uvědomila, jak mléko zahleňuje, ale je to na delší vyprávění. Pokud si neumíte představit takto výrazně změnit stravu, a zcela vynechat mléčné výrobky, mohu Vám poradit, mírnější alternativy, aby přechod nebyl tak těžký.

    Přeji, ať se brzy uzdravíte.

    Hana Lacyková za www.Charming.cz

    Ciťte se ve své kůži skvěle...s Charming.cz!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.